ZOOska ty i ja jesteśmy niby w tym samym dniu i tygodniu a u mnie ciąża młodsza o 1 tydzień ja nawet struktury nie widziałam nic. Nawet zarodka ani serduszka po prostu pęcherzyk ! Może i u ciebie ciąża jest młodsza CzarnaMadzia dobrze pisze zresztą swojego czasu mi też napisała że nie ma się co martwić bo jeśli ciąża młodsza to mamy prawo nic nie widzieć.
reklama
Paulaq23
Fanka BB :)
ZOOska Współczuję ale bądź dobrej myśli może się faktycznie owu opóźniłaJestem musialam się wyplakac, wg om jestem W połowie 7tyg a na usg tylko jakas struktura 0.36mm nie wiadomo czy będzie z niej dziecko czy kolejne poronienie
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Zosiu spokojnie...dziewczyny dobrze piszą jest dopiero początek tyg może znajdziesz gdzieś innego lekarza? Uszy do góry Lola też tak miała i pamiętasz jak to się skończyło przecież i u Ciebie będzie identycznie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia89
Gie_er nie denerwuj się bo szkoda nerwów Twoich i maleństwa... trafiłaś na jakąś dziwną ginekolog która musiała zostać w erze kamienia lupanego [emoji8] głową do góry i idź do innego ginekologa [emoji8]
Kur** za przeproszeniem.
Jaka struktura?
Co to za zasrany patalach skoro nawet nie potrafi powiedzieć co widzi w pecherzyku?
Zarodek, cialko żółte, płyn? Cokolwiek?
5 minut chyba nie wystarczy żeby zrobić porzadne usg i konsultacje.
Trzepie biedne kobiety na kasę, szczycac się stanowiskiem "ordynatora".
Nie idź do niego więcej!
Ja kiedyś chodziłam do kierownika całego oddziału, płaciła 300 zł ale wizyta trwała godzinę! I wychodziłam zadowolona.
A tutaj?
150 zł za co?
Po to żeby przyjść za tydzień i znowu nic się nie dowiedzieć?
Zasrani pseudo lekarze.
Mam to samo zdanie.
Ja mialam cykl obstawiony, mierzenie temp, byl spadek implantacyjny, sluz, I na 90% wiem kiedy byla owu. Dlatego poszlam na usg w 7+0 I tu wiedzialam ze wszystko bedzie jasne- albo jest albo nie. Usg potwierdzilo moje wyliczenia I pokazalo te sama date porodu. Nawet moja gin byla w szoku ze mam Tak wszystko jak w zegarku i z niemal graniczaca pewnoscia wiem kiedy zmajstrowalismy to bobo[emoji85][emoji6]
Natomiast kobietki ktore nie mierzactego wszystkiego I podchodza do staran z luzem na poczatku wiedza tyle, ze zaszly w ciaze a Czy owu byla 10go Czy 20go Dina cyklu juz nie. Dlatego usg na Tak wczesnym etapie pokazuje takie roznice, bo tak nas stworzyła matka natura, nikt nie ma cykli jak mówią książki!!
Głowa do góry, cycki do przodu i nie zamartwiać sie!!
Nie moge sie doczekać aż wszystkie bedziemy na etapie rozmów o prenatalnych, tez stresik ale juz jakby mniejszy[emoji4] ja zacznę bo mam juz 3go lutego, za niecale dwa tygodnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
naticzek
Na następnej wizycie będzie wszystko dobrze ,jestem pewna grunt to pozytywne myślenie
CzarnaMadzia
Moderatorka
Zosiu ja widziałam zarodek i serduszko dopiero w 7 tc i 2d według OM. Z usg wyszedł 6tc i 3d... wiec widzisz u mnie też tydzień różnicy.
Nie panikuj tylko przejdz się do innego lekarza, proszę Cie:*
Paulaq23
U mnie na usg też wyszedł tydzień różnicyZosiu ja widziałam zarodek i serduszko dopiero w 7 tc i 2d według OM. Z usg wyszedł 6tc i 3d... wiec widzisz u mnie też tydzień różnicy.
reklama
agunia2301
Troche sie rozchorowalam mam straszny katar nie moge oddychac co moge wziasc ?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom