reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
ZOOska ty i ja jesteśmy niby w tym samym dniu i tygodniu a u mnie ciąża młodsza o 1 tydzień ja nawet struktury nie widziałam nic. Nawet zarodka ani serduszka po prostu pęcherzyk ! Może i u ciebie ciąża jest młodsza CzarnaMadzia dobrze pisze zresztą swojego czasu mi też napisała że nie ma się co martwić bo jeśli ciąża młodsza to mamy prawo nic nie widzieć.

reklama
Gie_er nie denerwuj się bo szkoda nerwów Twoich i maleństwa... trafiłaś na jakąś dziwną ginekolog która musiała zostać w erze kamienia lupanego [emoji8] głową do góry i idź do innego ginekologa [emoji8]

Kur** za przeproszeniem.
Jaka struktura?
Co to za zasrany patalach skoro nawet nie potrafi powiedzieć co widzi w pecherzyku?
Zarodek, cialko żółte, płyn? Cokolwiek?
5 minut chyba nie wystarczy żeby zrobić porzadne usg i konsultacje.
Trzepie biedne kobiety na kasę, szczycac się stanowiskiem "ordynatora".
Nie idź do niego więcej!
Ja kiedyś chodziłam do kierownika całego oddziału, płaciła 300 zł ale wizyta trwała godzinę! I wychodziłam zadowolona.
A tutaj?
150 zł za co?
Po to żeby przyjść za tydzień i znowu nic się nie dowiedzieć?
Zasrani pseudo lekarze.

Mam to samo zdanie.

Ja mialam cykl obstawiony, mierzenie temp, byl spadek implantacyjny, sluz, I na 90% wiem kiedy byla owu. Dlatego poszlam na usg w 7+0 I tu wiedzialam ze wszystko bedzie jasne- albo jest albo nie. Usg potwierdzilo moje wyliczenia I pokazalo te sama date porodu. Nawet moja gin byla w szoku ze mam Tak wszystko jak w zegarku i z niemal graniczaca pewnoscia wiem kiedy zmajstrowalismy to bobo[emoji85][emoji6]

Natomiast kobietki ktore nie mierzactego wszystkiego I podchodza do staran z luzem na poczatku wiedza tyle, ze zaszly w ciaze;) a Czy owu byla 10go Czy 20go Dina cyklu juz nie. Dlatego usg na Tak wczesnym etapie pokazuje takie roznice, bo tak nas stworzyła matka natura, nikt nie ma cykli jak mówią książki!!
Głowa do góry, cycki do przodu i nie zamartwiać sie!!

Nie moge sie doczekać aż wszystkie bedziemy na etapie rozmów o prenatalnych, tez stresik ale juz jakby mniejszy[emoji4] ja zacznę bo mam juz 3go lutego, za niecale dwa tygodnie:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zośka u mnie było podobnie, 7tydz(6t3d) i było widać tylko pęcherzyk bez tworu w środku, tylko mój lekarz powiedział "zarodek jest tylko za malutki żeby go zobaczyć " takie różne podejścia do człowieka.

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Do góry