Mi już nospa forte nie pomaga...jutro o 19.30 mam wizytę...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Leć na IP
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi już nospa forte nie pomaga...jutro o 19.30 mam wizytę...
Tylko ile można tej nospy zjeść na dobę? Nie sądzę żeby więcej niż Max trzy ...
Dorcia jedź na ip nie chcę Cię straszyć, alemi przy tych bólach pierwsze sprawdzali czy to nie pozamaciczna nie ma co czekać do jutra i się denerwować, ja wtedy brałam 1/3 nospy forte i mijałoMi już nospa forte nie pomaga...jutro o 19.30 mam wizytę...
Olka ja robiłam takie jak moja św.pamieci mamusia z kasza i ryżem ale każde zjem i kapucha najlepsza [emoji2] zaraz zresztą będę jeśćPaulaq23 też uwielbiam gołąbki ! W zeszłym tygodniu miałam taką chetke że zrobiłam sobie cały gar. A robisz z kaszą czy ryżem ?
manki3 świetne wieści !
gie_er co za głupia baba dobrze że jutro masz wizytę to napewno będziesz miała okazję zobaczyć fasolkę
ZOOska nie martw tak jak pisze dziewczyny tydzień przesunięcia to nie dużo może owulacja była później
A co do częstotliwości pisania to ja również nie mam za dużo czasu... Cały czas pracuje do pracy dojeżdżam 40 km w jedną stronę i dodatkowo z chłopakiem remontujemy na szybko strych u niego w domu by jak najszybciej tam zamieszkać. Także proszę o trochę wyrozumiałości staram się wejść raz lub dwa razy dziennie na forum na więcej niestety nie mam czasu .
A no i oczywiście witam nowe wrześniowe mamuśki
Zośka nie żadna struktura tylko Twoje dziecko!Nie wiem najgorzej jak się położyłam na usg a on do mnie Ale tu nic nie ma poszlam siusiu i wtedy zobaczył strukturę :/
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dopada, ostatnio dość czestoDziewczyny pytanko,
Macie czesto rozwolnienie? Ja mam I juz nie wiem o co chodzi, nie mam zadnego wirusa, we flakach chyba tez ok a dwa/trzy razy w tyg mnie dopada[emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lCzy to normalne,że mnie tak boli ? 8+3 tc...czuję dosłownie skurcze macicy,nie ma krwawienia ani plamienia...do jutra że strachu chyba umrę...
I takie pieprzone prostaki zostają potem lekarzami? W głowie mi się to nie mieści...
PS. Dlatego lepiej do Pana ginekologa pójść, oni zawsze dziurę w kuciapie znajdą
Taki żarcik żeby Cię rozładować kochana :*
Mój Gerard to nawet bez patrzenia wie gdzie wsadzićMadzia dziękuję udało Ci się bo zaczęłam się śmiać jak przeczytałam