reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ZOOska będzie dobrze trzeba być dobrej myśli ja w połowie 6tyg miałam tylko pęcherzyk i teraz wiem ze nie było się czym stresować. .. tych stresów nikt Ci nie odda..

Jest pecherzyk a w nim jakas struktura :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
To się może fasolinek dupskiem małym odwrócił a lekarz konował ślepy nie potrafił odczytać obrazu. Mojej znajomej lekarz powiedział że dziecko ma ogromnego guza w mózgu. Ona już prawie na zawał zeszła i pojechała do wojewódzkiego szpitala a tam się okazało że na USG był jakiś cień ha... i dupny sprzęt mieli w tej pipidówie co ją nastraszyli. Bobas okaz zdrowia.

reklama
Jest pecherzyk a w nim jakas struktura :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Kur** za przeproszeniem.
Jaka struktura?
Co to za zasrany patalach skoro nawet nie potrafi powiedzieć co widzi w pecherzyku?
Zarodek, cialko żółte, płyn? Cokolwiek?
5 minut chyba nie wystarczy żeby zrobić porzadne usg i konsultacje.
Trzepie biedne kobiety na kasę, szczycac się stanowiskiem "ordynatora".
Nie idź do niego więcej!
Ja kiedyś chodziłam do kierownika całego oddziału, płaciła 300 zł ale wizyta trwała godzinę! I wychodziłam zadowolona.
A tutaj?
150 zł za co?
Po to żeby przyjść za tydzień i znowu nic się nie dowiedzieć?
Zasrani pseudo lekarze.

Do góry