reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ZOOska jeszcze nic straconego, zobaczysz, że z tej fasolki będzie śliczny dzidziuś, wierzymy w was wszystkie !
gie_er to nie lekarz, tylko jakaś idiotka, na pewno jak pójdziesz do innego to wszystko będzie w jak najlepszym porządku. A co do dziadka - bądźcie silni dla niego, lekarze też mogą sie mylić, mojej Babci dawali miesiąc, a byłam z nami jeszcze prawie 10 miesięcy

No to tutaj jest napisane, że to odpowiada 6temu tygodniowi, czyli tylko lekki poślizg. Może kolejny buc nie potrafi powiedzieć do kobiety normalnie, tylko sieje zamęt głupimi tekstami?

Zosia, czy ty mierzylas temp, obserwowalas śluz itd zeby wiedzieć kiedy owu czy tak na luzaka podchodziliscie? Półtora tygodnia obsuwy jest mega częste jak sie dziewczynom owu opóźnia! Beta myśle ze tez troche sprawę rozjaśni, bądź pozytywna! Wierze E bedzie dobrze[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ordynator

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ordynator w moim szpitalu nie umial zrobic mi usg i wolal kolege do pomocy... Wiec ranga zawodu nic tu nie znaczy.... Moze masz poslizg kilkudniowy i zbednie sie denerwujesz :) ja tez mam inny termin z om a inny z usg ale tak moze byc, bo owulka w innym dniu niz sie spodziewamy i wychodza takie ptaszki :)
Ostatnio jak bylam w szpitalu babka robiac mi usg mowi 6 tydzien zawal na miejscu mialam bo to koncowka 7 tyg byla a ona do mnie ups pomylilam sie...

Do góry