reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Jej przez weekend miałam mało czasu żeby tu zerknąć jestem po tyłach [emoji14] oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;) ja rano byłam zrobić wszytkie badania portfel lżejszy o 200zl :/ a teraz nadrabiam sprzątanie za zeszlotygodniowe oszczędzanie się przez krwiaczka. Oczywiście rozsądnie żeby nie przeholowac;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki [emoji8]

Nessi tak jak mówiły koleżanki... mleko z miodem i czosnkiem a fujjj ale pomaga [emoji5] a inhalacje też nie powinny Ci zaszkodzić [emoji8] Zdrówka kochana [emoji8]

a ja się zbieram do pracy w takim razie, będę nadrabiać Was po 22 [emoji8][emoji2]

A ja dopiero skończyłam szyć zaslony do pokoju synka :)
Weekend miałam strasznie zajęty...
Mąż mnie opuścił na tydzień i juz mi strasznie smutno :/

Manki to widzę przeżyłas taki sam koszmar jak ja w poprzedniej ciazy. Dzięki Bogu skończyło się dobrze:)

Leeleeth bardzo czekam na Twoja jutrzejsze wizytę. Jestem pewna że wszystko będzie dobrze :*

Zooska w szoku jestem ze w prywatnym gabinecie lekarz usg Ci nie chciał zrobić...

Nevka to widzę na przemebliwaniu się skończyło :p Taki kompromis ze swoim mężem zawarlas? :D

Nessi jak się czujesz?

Eveva nic się nie stresuj [emoji56] Wiesz ze ja dwa tyg temu też widziałam tylko pęcherzyk.. a tydzień temu był zarodeczek i [emoji173] [emoji5] więc głową do góry i po wizycie widzimy piękne foto fasoleczki [emoji8]

Hej! My właśnie wracamy z wizyty, maleństwo ma się dobrze :) wszystko wygląda normalnie...
Ja powoooli dochodzę do siebie :sorry2:
Bardzo sie ciesze[emoji4] tak trzymaj[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Do góry