reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jeszcze ta dziwna godzina 15.25 czyzby tez mial na kazda pacejntke 5 minut jak ten u którego byłam prywatnie ostatnio tylko ten ostatnio kosztował 80 A ten 150 :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
5 minut masakra. U mnie rejestrują co 15 min, ale i tak każda pacjentka siedzi po 30, jak nie dłużej i są straszne opóźnienia.

Ale teraz zmieniam lekarza i tam już rejestrują, co 30 min, więc może będę wchodziła na czas.

Do szału mnie doprowadza takie czekanie w poczekalni. I nigdy nie wiadomo, czy to będzie 30 min., godzina, czy 1,5 godz.

I mnie przeziębienie dopadło :( do tego mdłości. Czuję się fatalnie. Niby mam dwa dni wolnego, ale tyle spraw do załatwienia, że nawet nie poleżę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Robię co mogę hah... Czuję się różnie... a rodzinka się boi o mnie, bo były plamienia tydzień temu, no i wcześniej ciążą się źle skończyła... Ale teraz będzie wszystko ok :-)
Jakiś pomysł na obiad? Chociaż to, mi pozwalają robić :p

Rozumiem to pewnie jak możesz to się oszczędzaj :) Pewnie, że będzie dobrze :) Pomysł na obiad coś na szybko to jakąs zdrową sałatkę z warzywkami, nasionami :)

Czy któraś z Was ogarnia szycie na maszynie na tyle, żeby samemu szyć ciuszki dla dzieci?

Ja ręcznie czasem synkowi szyje [emoji5]
Maszyna wciąż czeka na konserwacje i regulacje bo nici plącze...

f2w3rjjgpsehityp.png

Hej dziewczynki[emoji5] gratuluje wszystkim nowym wrzesniowkom i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji5] dobre obiadki dzis szykujecie[emoji5] tez bym zjadlam schaba albo placki ziemniaczane[emoji5]
Fajnie jest samemu cos sobie uszyc, albo dla dzieciatka. Ale dla mnie to czarna magia.
Lepiej nie dac sie zlapac przeziebieniu, bo to nic fajnego jeszcze w ciazy.
Ja dzis mam dzien lenia. Obiadek od wczoraj, w domu posprzatane. Tylko najgorsze to, ze mam mdlosci i zgage. Macie jakie sposoby na ta okropna zgage? Bo co zjem, to zaraz mnie pali....

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Do góry