reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
@Kotciara jak się masz? Nie widać Cię coś🙄
Dziękuję za pamięć, u nas wszystko w porządku, a przynajmniej tak było tydzień temu 🙈 ale przyznam że nie mam siły pisać, mam lepsze i gorsze dni ale jak nie mdłości to dopada mnie zupełna niemoc. 😫 dziś dla przykładu pierwsze pół dnia walczyłam z bólem brzucha i wymiotami, a drugie pół dnia przespałam 🥲
Nie przypominam sobie żebym aż tak źle znosiła początki ostatnim razem, fakt faktem zdarzyło mi się pocałować muszle ale generalnie czułam się dobrze. No chyba że to mój 11 miesięczny diabeł wysysa ze mnie całą siłę 🤣

reklama
Do góry