Trzymam kciuki, że bedzie wszystko dobrze, nie denerwuj sie na zapas. Ja we wrzesniu tez przezylam koszmar, po 10 latach od pierwszej ciazy odwazylam sie na drugie dziecko i okazalo sie, ze zaszlam w ciążę pozamacicznaWtedy byłam przygotowana na to poronienie psychicznie bo dzięki usg wiedziałam że się ciąża nie rozwija teraz nie wiem nic A za parę dni wchodzę W ten tragiczny tydzień
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kasia&Konrad
Fanka BB :)
Hej, mam na imię Kasia i dołączam do Waszego forum wrześniowych mam ostatnia @ miałam 8 grudnia, cykle mam dosyć niereguralne od 27 do 33 dni, na pierwszej wizycie byłam 13 stycznia. Na badaniu usg było wtedy widać 5 mm gs ,ale bez śladów zarodka. Pani dr powiedziała,że to za wcześniej i nie może nawet określić tygodnia ciąży. Stwierdziła,że mam przyjść za 3 tygodnie ,wtedy już będzie serduszko maluszka . A ja wybieram się do lekarza już w tym tygodniu , bo czuje się fatalnie mam wszystkie możliwe objawy: mdłości, straszne migreny, zawroty głowy, jest mi ciągle zimno i nie wspomnę już o bólach w podbrzuszu ja nie wiem czy to jest normalne, mieć tak wszystko na raz i to tak szybko -objawy zaczęły się 2 tygodnie temu. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować czy Wy też tak macie? I te bóle podbrzusza jak na nadchodzącą @... w czwartek idę do gina, może on mnie uspokoi.
Hej, mam na imię Kasia i dołączam do Waszego forum wrześniowych mam ostatnia @ miałam 8 grudnia, cykle mam dosyć niereguralne od 27 do 33 dni, na pierwszej wizycie byłam 13 stycznia. Na badaniu usg było wtedy widać 5 mm gs ,ale bez śladów zarodka. Pani dr powiedziała,że to za wcześniej i nie może nawet określić tygodnia ciąży. Stwierdziła,że mam przyjść za 3 tygodnie ,wtedy już będzie serduszko maluszka . A ja wybieram się do lekarza już w tym tygodniu , bo czuje się fatalnie mam wszystkie możliwe objawy: mdłości, straszne migreny, zawroty głowy, jest mi ciągle zimno i nie wspomnę już o bólach w podbrzuszu ja nie wiem czy to jest normalne, mieć tak wszystko na raz i to tak szybko -objawy zaczęły się 2 tygodnie temu. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować czy Wy też tak macie? I te bóle podbrzusza jak na nadchodzącą @... w czwartek idę do gina, może on mnie uspokoi.
Witaj,
Bóle w podbrzuszu są normalne ale jeśli są mocne to zawsze lepiej sprawdzić czy coś się nie dzieje.
Powodzenia o daj znać jak po wizycie
U mnie też zmęczenie.. ból piersi i zero apetytu... ano na kawę ani na słodkości patrzeć nie mogę..o dziwo i chce mi się spać ale staram się przytrzymać...Ja mam potworny ból piersi, ból w dole brzucha przy ucisku i zmiana nastrojow. Nerwus sie zrobilam jak cholera...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. Nie dość że moja imienniczka to jeszcze moja OM 7.12 ... [emoji16]Hej, mam na imię Kasia i dołączam do Waszego forum wrześniowych mam ostatnia @ miałam 8 grudnia, cykle mam dosyć niereguralne od 27 do 33 dni, na pierwszej wizycie byłam 13 stycznia. Na badaniu usg było wtedy widać 5 mm gs ,ale bez śladów zarodka. Pani dr powiedziała,że to za wcześniej i nie może nawet określić tygodnia ciąży. Stwierdziła,że mam przyjść za 3 tygodnie ,wtedy już będzie serduszko maluszka . A ja wybieram się do lekarza już w tym tygodniu , bo czuje się fatalnie mam wszystkie możliwe objawy: mdłości, straszne migreny, zawroty głowy, jest mi ciągle zimno i nie wspomnę już o bólach w podbrzuszu ja nie wiem czy to jest normalne, mieć tak wszystko na raz i to tak szybko -objawy zaczęły się 2 tygodnie temu. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować czy Wy też tak macie? I te bóle podbrzusza jak na nadchodzącą @... w czwartek idę do gina, może on mnie uspokoi.
ZOOska
Kasia witaj myślę że wszystko normalne Ale jeszcze sprawdź
ZOOska
Anonimowa Jak po studniówce?
My zaraz jedziemy do mc donalda i do dziadka
Kasia&Konrad
Dzięki za wsparcie, mam nadzieję,że ta wizyta u gina wszystko wyjaśni ciekawe czy w czwartek zobaczę to serduszko rok czasu staraliśmy się z mężem o to nasze maleństwo cieszę się strasznie ,ale nie myślałam ,że moje ciało tak zwariuje na szczęście teraz mam ferie,więc odpoczywam pod opieką męża, natomiast to ostatni tydzień bez pracy, i muszę się zdecydować czy iść na zwolnienie czy nie. Uczę w szkole, i od tego roku dostałam wychowawstwo , więc jak sobie pomyślę ,ze zostawię te moje dzieci i co na to dyrektorka,to jeszcze bardziej mnie mdli
reklama
Pamiętaj że są kupony... nie przepłacaj..Anonimowa Jak po studniówce?