JEAHL
Fanka BB :)
To będziemy tworzyć razem starą gwardię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej...jakie starsze... ja 31 i też dwie córki... do biłaś mnie teraz tym starsze [emoji23][emoji23][emoji23]Hej Babki. Przywitałam się w odpowiednim wątku i przyszłam tutaj. I jestem szczerze zaskoczona! Po pierwsze ciążą, bo tej akurat nie planowaliśmy, a po drugie, że już zdążyłyście wyprodukować blisko 500 stron Zdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę
Oj, u mnie to by sie skonczylo turbo zgagaAhhh chwila relaksu dla mnie i dla maluszka
Frytki + szklanka coli ohhhh niebo w gębie
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Babki. Przywitałam się w odpowiednim wątku i przyszłam tutaj. I jestem szczerze zaskoczona! Po pierwsze ciążą, bo tej akurat nie planowaliśmy, a po drugie, że już zdążyłyście wyprodukować blisko 500 stron Zdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę
Ej...jakie starsze... ja 31 i też dwie córki... do biłaś mnie teraz tym starsze [emoji23][emoji23][emoji23]
A to jakiś problem ze umeblowane?Są jakieś 3 mieszkania w olkuszu do wynajęcia ale... wszystko umeblowane
Nawet mojej teściowej przeszkadza to ze frytkownica jest... ze ona jest nie potrzebna...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Szukałam. Parę mam na oku. Będę gadać z moim jutro.A to jakiś problem ze umeblowane?
Większość mieszkam na wynajem jest juz umeblowana.
Przegladalas jakieś oferty?
Ja wczoraj rano wstałam z łóżka z katarem i kaszlem, stanem podgoraczkowym... Teraz mogę powiedzieć, że już jest okey...Hej dziewczyny .
Witam nowe ciezarowki.
Boli mnie gardlo, mam hasco sept, zrobilam syrop z cebuli,miodu i imbiru, co moge jeszcze brac zeby sie nie rozwinelo? Z wit narazie biore tylko kw. Foliowy i zastanawiam sie czy moge wit d3 i wit c ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom