reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
JEAHL ja będę miała 31 w tym roku :) ile mają twoje córeczki?

Leeleeth jak się czujesz co u ciebie?

Nessi a ty jak się miewasz kochana ?

Że na dniach dzień babci i dziadka i imieniny mój papa robi to jutro chcę do niego zadzwonić(dzieli nas 300km) złożę mu życzenia i powiem aby odebrał sms a tam moje usg...ot taki prezent..chyba dobre prawda? Miałam czekać aż pojadę 10 ale szkoda mi tych świąt dziadków.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Że na dniach dzień babci i dziadka i imieniny mój papa robi to jutro chcę do niego zadzwonić(dzieli nas 300km) złożę mu życzenia i powiem aby odebrał sms a tam moje usg...ot taki prezent..chyba dobre prawda? Miałam czekać aż pojadę 10 ale szkoda mi tych świąt dziadków.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja usg nie mam ale zadzwonię z życzeniami i tak się rodzice i tesciowa dowiedzą :) potem rodzeństwo :)

Co do witamin i kwasu foliowego to mój gin też mówił tylko o kwasie. Jak mu powiedziałam że biorę kompleks witamin to się trochę skrzywil i zapytał właśnie o to czy w tych tabletkach jest zwykły foliowy czy metafolina. A ja mam chyba femibion i tam na szczęście jest metafolina.

Nevka oj ciężka masz sytuację. Ale tak jak dziewczyny piszą musicie iść na swoje bo inaczej zwariujesz. My po ślubie mieszkaliśmy z moją mamą w blokach. Dla mojego m to też była która bo on do bloków nie przyzwyczajony. Ale 4 lata tak wytrzymał. W tym czasie robiliśmy wszystko żeby się wyprowadzić na swoje. Kupiliśmy działkę, postawiliśmy najpierw budynek gospodarczy gdzie urzadzilismy sobie "mieszkanko" i siedzieliśmy tam od wczesnej wiosny do późnej jesieni przez dwa lata. Do bloków wracaliśmy na zimę. Nie mieliśmy tam nawet pralki przez pierwszy rok. Zylismy w prostych warunkach ale cieszylismy się z każdego wieczoru spędzonego tylko we dwoje (potem już z dziecmi). W tym czasie mąż razem z teściem stawiali nasz dom. Mąż zrezygnował z pracy żeby móc podnosić budowę (na szczęście mieliśmy trochę wsparcia finansowego po mojej babci, ale bez kredytu byśmy nie dali rady). Potem mąż założył własną działalność bo z etatu nie dali byśmy rady. Ja nie mam na co narzekać bo on bardzo pracowity i o nas dba.

Nimitii dobrze ze pęcherzyk rośnie i karta ciąży założona. Na pewno na następnej wizycie będzie i dzidzia i serduszko. Dla 5 tygodnia sam pęcherzyk to norma.

Pyzunia wow kolejne bliźniaki!!! Super. Gratuluję. Oby rosły oba zdrowo i były silne.

Witam kolejne nowe mamusie.

reklama
Do góry