reklama
pyzunia86
Fanka BB :)
Dr Kuglin slyszalam ze jest dobra ona tez przyjmuje w Zabrzupyzunia86 do kogo chodzisz ?
Nevka
Są jakieś 3 mieszkania w olkuszu do wynajęcia ale... wszystko umeblowaneNevka to niedaleko mojego rodzinnego miasta ja pochodze z trzebini. Tez wynajmowalismy mieszkanie wlasnie w olkuszu I oplaty zamykaly sie w 1300 zl dwa pokoje 50 m. Musisz cos z tym zrobic teraz bo pozniej bedzie jeszcze bardziej ciezko. Tesciowa bedzie wytykac kazdy blad zaczna sie klutnie. Przerabialam to. Najgorzej jak w pierwszej ciazy lezalam ponad 1,5 miesiaca na patologi ciazy w chrzanowie.
Nawet mojej teściowej przeszkadza to ze frytkownica jest... ze ona jest nie potrzebna...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
OTE="DorciaMamaOlka, post: 14758551, member: 169993"]Witaj ból brzucha ma tym etapie praktycznie u każdej się pojawia masz już jakieś dzieci?Nie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka to jest pierwsze dziecko dlatego się martwię pewnie to normalny objaw.. Do lekarza Jeszcze tydzień czasu.. A test zrobiłam przez przypadek bo chciałam iść na laserowe usuwanie bikini no i dwie krechy się pojawiły ale radość i zaskoczenie było [/QUOTE]
Najważniejsze to spokój i nie zamartwiaj się wszystko będzie dobrze...pierwsze dziecko to
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Paulaq23
Miałam mieszkanie 3 pokojowe w Krakowie do wynajęcia z balkonem, małym ale fajnym placem zabaw przy bloku. Wszędzie blisko sklepy, przychodnia, autobusy, tramwaje, busy ogólnie wszędzie można się dostaćJuż nawet patrzyłam w Dąbrowie Górniczej by miał blisko do pracy... bo też on do pracy ma ponad 50 km..
To wahają się ceny.
Nevka
Ahhh chwila relaksu dla mnie i dla maluszka
Frytki + szklanka coli ohhhh niebo w gębie [emoji2][emoji2][emoji2]
Frytki + szklanka coli ohhhh niebo w gębie [emoji2][emoji2][emoji2]
Paulaq23
Wit.C jak najbardziej po niej lepiej kwas foliowy się wchłaniaHej dziewczyny .
Witam nowe ciezarowki.
Boli mnie gardlo, mam hasco sept, zrobilam syrop z cebuli,miodu i imbiru, co moge jeszcze brac zeby sie nie rozwinelo? Z wit narazie biore tylko kw. Foliowy i zastanawiam sie czy moge wit d3 i wit c ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JEAHL
Hej Babki. Przywitałam się w odpowiednim wątku i przyszłam tutaj. I jestem szczerze zaskoczona! Po pierwsze ciążą, bo tej akurat nie planowaliśmy, a po drugie, że już zdążyłyście wyprodukować blisko 500 stron Zdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę
reklama
Anonimowa19
Witaj, są tu starsze od ciebie i to kilka latHej Babki. Przywitałam się w odpowiednim wątku i przyszłam tutaj. I jestem szczerze zaskoczona! Po pierwsze ciążą, bo tej akurat nie planowaliśmy, a po drugie, że już zdążyłyście wyprodukować blisko 500 stron Zdaje się, że jestem tu jedną ze starszych osób, bo większość to dwudziestki Ja mam 33 lata i 2 córy. Nie planowałam więcej dzieci, ale mimo, że byłam w szoku, to już się cieszę
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png