Nevka a po co ty teściowej mówisz o tym że szukasz mieszkania i pokazujesz wyposażenie?? Przecież jej nic do tego. To wy będziecie tam mieszkać a nie ona!! Ja bym ją przed faktem dokonanym postawiła jak już się zdecydujecie. Ciekawe czy będzie się tak bardzo cieszyła z waszej wyprowadzki....
Haha to ja też z tych "starszych" bo 32 lata (w czerwcu 33) i dwójka dzieci na koncie [emoji3]
Eh jeszcze niedawno nie mogłam się napatrzec na te wszystkie maluszki leżące u nas w Oddziale, szczególnie takie do roku i marzył mi się taki bobas a teraz jak na nie patrze to tak mi miło że w moim brzuszku rośnie właśnie takie maleństwo które za kilka miesięcy wezmę w ramiona.
Dzisiaj powiedziałam w pracy jednej osobie o ciąży, bo musiała ułożyć dyżury na przyszły miesiąc. Więc musiałam jej powiedzieć żeby mnie nie brała pod uwagę. Trochę się obawialam bo to "stara panna" bez dzieci. Ale powiedziała że się bardzo cieszy i że skoro mamy warunki do wychowania trójki to czemu nie. Najgorsza będzie rozmowa z szefowa w przyszłym tygodniu... chociaż dzisiaj koleżanka zasugerowała żebym może jej nie mówiła bo za tydzień wyjeżdża do sanatorium na 3 tygodnie i że może po powrocie lepiej. No ale już sama nie wiem. Zobaczę jaka będzie atmosfera w przyszłym tygodniu....