reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
A nie wiedza u Ciebie, ze jestes w ciazy i zle sie czujesz?

f2w3yx8d8eesu797.png
Wiedzą. Ale ich to nie obchodzi.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jessu dziewczyny ja dzisiaj umieram. Leżę w łożku i mam wrażenie ze jak wstanę to zaraz hafty polecą. Takie miałam ambitne plany na dzisiaj...

A bóle głowy są podobno normalne z uwagi na wysoki progesteron. Mi na szczęście narazie przeszły.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nevka może porozmawiaj z mężem poważnie o przeprowadzce. I tak prędzej czy później trzeba będzie o tym pomyśleć.
Ciężko mieć pretensje do Twojej teściowej, w końcu też stara się pomóc swojej corce.
A dzieciaki rozrabiaja, krzyczą i latają... taka dziecieca natura.
Sama mam 18 miesięcznego synka i czasami mam dosyć, choć jest grzecznym chłopcem.

Nevka może porozmawiaj z mężem poważnie o przeprowadzce. I tak prędzej czy później trzeba będzie o tym pomyśleć.
Ciężko mieć pretensje do Twojej teściowej, w końcu też stara się pomóc swojej corce.
A dzieciaki rozrabiaja, krzyczą i latają... taka dziecieca natura.
Sama mam 18 miesięcznego synka i czasami mam dosyć, choć jest grzecznym chłopcem.
Ja uwielbiam dzieci i nie mam nic do nich, na prawdę ale gdy słyszę głupi tekst pod drzwiami "obudź ciocie i wujka niech już nie śpią" to we mnie się gotuje... a po chwili ona się śmieje...
O wyprowadzce nie ma mowy :( my tylko jeden pokój mamy może wielkości jest 6x5... . Jedyna przeprowadzka to do mojej mamy... dostalibysmy dwa pokoje... jeden duży drugi mały. Ale o jest w bloku... a mój mąż powiedział ze prędzej czy później on by odebrał sobie życie bo by się dusił w pokoju :/ . Na wyprowadzke nas nie stać... ja tylko pracuje do września :( a potem z czego będę płacić za wynajem ? :(

Ja uwielbiam dzieci i nie mam nic do nich, na prawdę ale gdy słyszę głupi tekst pod drzwiami "obudź ciocie i wujka niech już nie śpią" to we mnie się gotuje... a po chwili ona się śmieje...
O wyprowadzce nie ma mowy :( my tylko jeden pokój mamy może wielkości jest 6x5... . Jedyna przeprowadzka to do mojej mamy... dostalibysmy dwa pokoje... jeden duży drugi mały. Ale o jest w bloku... a mój mąż powiedział ze prędzej czy później on by odebrał sobie życie bo by się dusił w pokoju :/ . Na wyprowadzke nas nie stać... ja tylko pracuje do września :( a potem z czego będę płacić za wynajem ? :(

A mąż nie pracuje? No to on woli w jednym pokoju 6x5 i jeszcze z taką atmosfera niż na dwóch pokojach w bloku?

Pracuje.. raptem zarabia 1800 zł. :( wpadłam w dół :(. On się ludzi ze teściowa przepisze na niego dom.. jasne... tylko jak to będzie potem... młoda ma wysłać do przedszkola jak skończy 4 lata.. a nie wyobrażam sobie by teściowa pilnowała moje dziecko i młoda jednocześnie bo z jednym sobie nie daje rady.
:(

Pracuje.. raptem zarabia 1800 zł. :( wpadłam w dół :(. On się ludzi ze teściowa przepisze na niego dom.. jasne... tylko jak to będzie potem... młoda ma wysłać do przedszkola jak skończy 4 lata.. a nie wyobrażam sobie by teściowa pilnowała moje dziecko i młoda jednocześnie bo z jednym sobie nie daje rady.
:(

Dlatego w życiu nigdy nie będę mieszkała ani z rodzicami ani z teściami. Wolę już chyba pod mostem... A w jakim mieście mieszkacie czy małe miasteczko? Może uda się coś wynająć tanio? Na macierzyńskim też przecież będziesz dostawała jakieś pieniądze, prawda?

Dlatego w życiu nigdy nie będę mieszkała ani z rodzicami ani z teściami. Wolę już chyba pod mostem... A w jakim mieście mieszkacie czy małe miasteczko? Może uda się coś wynająć tanio? Na macierzyńskim też przecież będziesz dostawała jakieś pieniądze, prawda?
No coś Ty :( za wynajem trzeba zapłacić 1300 + media.. przeważnie za kawalerkę.
A jak coś fajnego się trafi to jest 700 zł + czynsz + media :/ tak sobie życzą :/ + kaucja w wysokości 3 tysięcy...

Dziewczyny nawet nie wiecie jakiego dostałam ataku płaczu :(

reklama
No coś Ty :( za wynajem trzeba zapłacić 1300 + media.. przeważnie za kawalerkę.
A jak coś fajnego się trafi to jest 700 zł + czynsz + media :/ tak sobie życzą :/ + kaucja w wysokości 3 tysięcy...

Dziewczyny nawet nie wiecie jakiego dostałam ataku płaczu :(

Kochana nie zamartwiaj się bo to ci szkodzi teraz. Weź pogadaj z tesciowa powiedz ze się źle czujesz i czy mogłaby ci nie przeszkadzać kiedy spisz. Powiedz ze to ona teraz robi szkodzi jej wnukowi lub wnuczce.

Do góry