Nevka
Fanka BB :)
Wiedzą. Ale ich to nie obchodzi.A nie wiedza u Ciebie, ze jestes w ciazy i zle sie czujesz?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedzą. Ale ich to nie obchodzi.A nie wiedza u Ciebie, ze jestes w ciazy i zle sie czujesz?
Powinni zrozumiec, ze sie zle czujesz.
Ja uwielbiam dzieci i nie mam nic do nich, na prawdę ale gdy słyszę głupi tekst pod drzwiami "obudź ciocie i wujka niech już nie śpią" to we mnie się gotuje... a po chwili ona się śmieje...Nevka może porozmawiaj z mężem poważnie o przeprowadzce. I tak prędzej czy później trzeba będzie o tym pomyśleć.
Ciężko mieć pretensje do Twojej teściowej, w końcu też stara się pomóc swojej corce.
A dzieciaki rozrabiaja, krzyczą i latają... taka dziecieca natura.
Sama mam 18 miesięcznego synka i czasami mam dosyć, choć jest grzecznym chłopcem.
A mąż nie pracuje? No to on woli w jednym pokoju 6x5 i jeszcze z taką atmosfera niż na dwóch pokojach w bloku?Ja uwielbiam dzieci i nie mam nic do nich, na prawdę ale gdy słyszę głupi tekst pod drzwiami "obudź ciocie i wujka niech już nie śpią" to we mnie się gotuje... a po chwili ona się śmieje...
O wyprowadzce nie ma mowy my tylko jeden pokój mamy może wielkości jest 6x5... . Jedyna przeprowadzka to do mojej mamy... dostalibysmy dwa pokoje... jeden duży drugi mały. Ale o jest w bloku... a mój mąż powiedział ze prędzej czy później on by odebrał sobie życie bo by się dusił w pokoju :/ . Na wyprowadzke nas nie stać... ja tylko pracuje do września a potem z czego będę płacić za wynajem ?
Dlatego w życiu nigdy nie będę mieszkała ani z rodzicami ani z teściami. Wolę już chyba pod mostem... A w jakim mieście mieszkacie czy małe miasteczko? Może uda się coś wynająć tanio? Na macierzyńskim też przecież będziesz dostawała jakieś pieniądze, prawda?Pracuje.. raptem zarabia 1800 zł. wpadłam w dół . On się ludzi ze teściowa przepisze na niego dom.. jasne... tylko jak to będzie potem... młoda ma wysłać do przedszkola jak skończy 4 lata.. a nie wyobrażam sobie by teściowa pilnowała moje dziecko i młoda jednocześnie bo z jednym sobie nie daje rady.
No coś Ty za wynajem trzeba zapłacić 1300 + media.. przeważnie za kawalerkę.Dlatego w życiu nigdy nie będę mieszkała ani z rodzicami ani z teściami. Wolę już chyba pod mostem... A w jakim mieście mieszkacie czy małe miasteczko? Może uda się coś wynająć tanio? Na macierzyńskim też przecież będziesz dostawała jakieś pieniądze, prawda?
Kochana nie zamartwiaj się bo to ci szkodzi teraz. Weź pogadaj z tesciowa powiedz ze się źle czujesz i czy mogłaby ci nie przeszkadzać kiedy spisz. Powiedz ze to ona teraz robi szkodzi jej wnukowi lub wnuczce.No coś Ty za wynajem trzeba zapłacić 1300 + media.. przeważnie za kawalerkę.
A jak coś fajnego się trafi to jest 700 zł + czynsz + media :/ tak sobie życzą :/ + kaucja w wysokości 3 tysięcy...
Dziewczyny nawet nie wiecie jakiego dostałam ataku płaczu