ZOOska
Fanka BB :)
I liczyc ze ktos nam da, wykonczysz się nerwowo kobieto
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w dupie to miej i się sama przeprowadz. Niech on z mamusia wredniusia siedzi jak mu się podoba. Do usranej śmierci będzie czekał aż przepisie dom a ona ze wredna jeszcze dla wnusi przepisze. Brak mi słów!Ale on się nie wyprowadzi.. tu mamy jeden pokój... reszta wspólne... ale niestety ja nie gotuje bo mam zakaz... ze coś zniszcze i wgl.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
To mu powiedz, że potrzebujesz spokoju a on jako ojciec Waszego dziecka w pierwszej kolejności powinien Ci to zapewnić. Mój mąż pogadal z teściową, powiedział jej co jemu nie pasuje (tak naprawdę to mi to nie pasowało ale wziął to na siebie). I od tej pory teściowa normalnie się zachowuje. Nawet zaczynam ja lubić . Tyle ze my mamy dziwną sytuację bo mieszkamy teraz z moimi rodzicami a tam gdzie jego rodzice mamy budować dom... Ech czeski film..Rozmawiałam ale on mi kazał jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę.. nie ma jak na swoim. U moich rodziców źle nie jest...Ale wiadomo że u siebie to u siebie, więc każdy grosz odkladamy a ja dorabiam jak mogę.Tak jak dziewczyny piszą. Nikt nikomu nic za darmo nie da. Nawet jeśli mamusia synusiowi ten dom przepisze za 50 lat to przepłacać to zdrowiem i nawet możliwe rozwodem. Twój mąż mi się wydaje niedojrzaly!