reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ale on się nie wyprowadzi.. :( tu mamy jeden pokój... reszta wspólne... ale niestety ja nie gotuje bo mam zakaz... ze coś zniszcze i wgl.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
To w dupie to miej i się sama przeprowadz. Niech on z mamusia wredniusia siedzi jak mu się podoba. Do usranej śmierci będzie czekał aż przepisie dom a ona ze wredna jeszcze dla wnusi przepisze. Brak mi słów!

Rozmawiałam :( ale on mi kazał jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać :(

To mu powiedz, że potrzebujesz spokoju a on jako ojciec Waszego dziecka w pierwszej kolejności powinien Ci to zapewnić. Mój mąż pogadal z teściową, powiedział jej co jemu nie pasuje (tak naprawdę to mi to nie pasowało ale wziął to na siebie). I od tej pory teściowa normalnie się zachowuje. Nawet zaczynam ja lubić :p. Tyle ze my mamy dziwną sytuację bo mieszkamy teraz z moimi rodzicami a tam gdzie jego rodzice mamy budować dom... Ech czeski film..

Tak jak dziewczyny piszą. Nikt nikomu nic za darmo nie da. Nawet jeśli mamusia synusiowi ten dom przepisze za 50 lat to przepłacać to zdrowiem i nawet możliwe rozwodem. Twój mąż mi się wydaje niedojrzaly!

Tak jak dziewczyny piszą. Nikt nikomu nic za darmo nie da. Nawet jeśli mamusia synusiowi ten dom przepisze za 50 lat to przepłacać to zdrowiem i nawet możliwe rozwodem. Twój mąż mi się wydaje niedojrzaly!
Też tak myślę.. nie ma jak na swoim. U moich rodziców źle nie jest...Ale wiadomo że u siebie to u siebie, więc każdy grosz odkladamy a ja dorabiam jak mogę.

Mojemu mężowi jest tak lepiej... bo wszystko mamusia robi.. bo ja jestem nie dojrzała i nic nie potrafię. Dajemy jej miesięcznie 600 zł...bo tyle nam powiedziała.

Ja I tak wiem ze to kiedyś nie będzie nasze tylko wnuczki...

Przepraszam dziewczyny [emoji22] ale on się może boi ze nie damy rady finansowo :( .

Nevka jeden/dwa apapy nikomu nie zaszkodziły jeszcze... A lepiej zażyć, bo dziecko wszystko odczuwa... Tak powiedział mi mój gin, tak samo na bóle brzucha lepiej wziąć nospe, bo jest bezpieczniejsza niż przeciągający się ból

eiktrjjge03lkilf.png

Nevka nie zazdroszczę sytuacji i rozumiem ze jesteś troszkę w sytuacji bez wyjścia, ale dziewczyny mają trochę racji... Bez szczerej rozmowy z mężem i męża z teściowa sie nie obejdzie. Tu chodzi o zdrowie Waszego maluszka...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nevka tylko się nie denerwuj i nie płacz. Wy jako małżeństwo jesteście najważniejsi i wasze dzieciątko. A później cała reszta świata i Twój facet musi to zrozumieć. A będzie dziecko to teściowa też Ci będzie mówić co i jak masz robić, i co on wtedy powie? Będzie jej przytakiwał? Musisz teraz z nim o tym pogadać bo będzie za późno.

Do góry