CzarnaMadzia
Moderatorka
Ja już na objawy przestałam zwracać uwagę ,- albo inaczej - zażeram je czym popadnie i ile się da
Ja rosół juz drugi dzień wciagamD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już na objawy przestałam zwracać uwagę ,- albo inaczej - zażeram je czym popadnie i ile się da
A gdzie teraz mieszkasz?No u mamy najlepiej jest Kurcze. .. A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama
Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej
A nie być tu...
Też od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnienia tu nic nie boliNo u mamy najlepiej jest Kurcze. .. A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama
Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej
A nie być tu...
Ja dlatego swoją mamę sprowadzam tu gdzie mieszkam ...jest w trakcie sprzedaży mieszkania i tutaj kupimy jej nową kawalerkęTeż od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnienia tu nic nie boli