reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mąż kupił frytkownice wczoraj :D ohhh ;)
Kochany jest :wink: i za chwilę będzie robił fryteczki i pałeczki w panierce :) mmm :)

Jestem ;) zalatwilam l4 u rodzinnego :) dostałam aż do 5.01 bo wtedy mam wizytę u gina..dzwoniłam do pracy żeby im to oznajmić i cisza nikt nie odbierał :/ napisałam więc smsa do kierowniczki i też ciasza ( Focha ma ) a poza tym to spakowalam syna,psa i siebie i jestem u mamy na weekend :) jutro M dojedzie :-p oj powiem tak ...u mamy jednak najlepiej

Dorcia super, że dostalas L4 :* bardzo się ciesze :* juz nie mogę się doczekać Waszych wizyt dziewczyny :) .

No u mamy najlepiej jest :) Kurcze. .. :( A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama :(

Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej :(
A nie być tu... :(

No u mamy najlepiej jest :) Kurcze. .. :( A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama :(

Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej :(
A nie być tu... :(
Też od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnienia :) tu nic nie boli :)

Dziewczyny coś w tym jest, bo ja też powiedziałam mojemu, że jak dostane l4 to będę pomieszkiwać u mamy [emoji3]

Właśnie koleżanka napisała mi eska, że szef ją zawołał, żeby podpisać umowę. Ciekawe czy mnie zawoła, aż z nerwów brzuch mnie rozbolał... [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnienia :) tu nic nie boli :)
Ja dlatego swoją mamę sprowadzam tu gdzie mieszkam ...jest w trakcie sprzedaży mieszkania i tutaj kupimy jej nową kawalerkę :)

reklama
Z teściowa mieszkamy. I niestety mamy wszystko wspólne. I nic nie jest zapisane na nas..
Mamy tylko jeden pokój dla Siebie. W

Od mamy dzieli mnie 45 km :( w dodatku biedna miała odjeta pierś :( operacje miała w październiku :(
Mój mąż nie chce się przeprowadzić.. jemu w domu jest lepiej.
A ja tu nie znam nikogo.. :/

Do góry