reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mąż kupił frytkownice wczoraj :D ohhh ;)
Kochany jest :wink: i za chwilę będzie robił fryteczki i pałeczki w panierce :) mmm :)

Jestem ;) zalatwilam l4 u rodzinnego :) dostałam aż do 5.01 bo wtedy mam wizytę u gina..dzwoniłam do pracy żeby im to oznajmić i cisza nikt nie odbierał :/ napisałam więc smsa do kierowniczki i też ciasza ( Focha ma ) a poza tym to spakowalam syna,psa i siebie i jestem u mamy na weekend :) jutro M dojedzie :-p oj powiem tak ...u mamy jednak najlepiej

Dorcia super, że dostalas L4 :* bardzo się ciesze :* juz nie mogę się doczekać Waszych wizyt dziewczyny :) .

No u mamy najlepiej jest :) Kurcze. .. :( A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama :(

Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej :(
A nie być tu... :(

No u mamy najlepiej jest :) Kurcze. .. :( A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama :(

Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej :(
A nie być tu... :(
Też od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnienia :) tu nic nie boli :)

Dziewczyny coś w tym jest, bo ja też powiedziałam mojemu, że jak dostane l4 to będę pomieszkiwać u mamy [emoji3]

Właśnie koleżanka napisała mi eska, że szef ją zawołał, żeby podpisać umowę. Ciekawe czy mnie zawoła, aż z nerwów brzuch mnie rozbolał... [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnienia :) tu nic nie boli :)
Ja dlatego swoją mamę sprowadzam tu gdzie mieszkam ...jest w trakcie sprzedaży mieszkania i tutaj kupimy jej nową kawalerkę :)

reklama
Z teściowa mieszkamy. I niestety mamy wszystko wspólne. I nic nie jest zapisane na nas..
Mamy tylko jeden pokój dla Siebie. W

Od mamy dzieli mnie 45 km :( w dodatku biedna miała odjeta pierś :( operacje miała w październiku :(
Mój mąż nie chce się przeprowadzić.. jemu w domu jest lepiej.
A ja tu nie znam nikogo.. :/

Do góry