DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Nevka kochana jestem tego samego zdania co dziewczyny Lada dzień i będziesz w domku z bijacym serduszkiem w brzuszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostały mi 4 miesiące do matury, więc jestem na koncówce tak naprawdę i potem mam luz ze szkołą. Na początku mielismy plan isc do Olsztyna mieszkac, ale moja mama zaproponowała żebysmy zostali u mnie, bo wiadomo, że to zawsze raźniej w swoim domu i łatwiej, więc tak zrobimy Przyszły tatuś sie cieszy, 21 lat konczy w tym roku, więc juz pracuje i w ogóle, a dla jego rodziców to w sumie zadna nowosc, bo maja juz dwoje wnuków, jego dwie siostry urodziły mając po 17 latAnonimowa, będziesz mieszkać z dzidzia u rodzicow i komtynuowac nauke? A jak ojciec dziecka i jego rodzice
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
ZOOska jestem na swiadczeniu bo młodszy dopiero w tym roku poszedł do przedszkola a ja mieszkam tu sama z mężem niby mieszka niedaleko nas tesciowa ale ma dzieci w d.... . A moja rodzina mieszka w Małopolsce i nawet jak bym poszła do pracy to musialabym co chwila na zwolnienie bo starszy co chwila chory. Na szczęście im starszy tym mniej choruje ale wymaga więcej uwagi. Wiec jestem w domu. Do 1,5'roku wszystko bylo dobrze ale niestety miał nopa po szczepieniu odra swinka rozyczka. Odrazu w gabinecie zaczął tak przeraźliwie krzyczeć jeszcze czegos takiego nie słyszałam tzw krzyk mozgowy i po tym nastąpi regres. Przestał mówić, nie bylo z nim kontaktu dopiero po pewnym czasie zaczął wracać uśmiechać się mówić mama ale kontaktu wzrokowego unika nadal i oczywiście w przychodni nie zglosili nopu tylko jak latalam po lekarzach jeden powiedzial i mi wszystko wytlumaczyl co to bylo. Dlatego młodszego nie szczepilam wogole. Tylko oczyszczony krztusiec i tezę jak skończył 1,5 roku.
Wenus ja jestem czwarty rok na swiadczeniu niedawno mieliśmy komisje I dostaliśmy na trzy lata wcześniej mieliśmy na dwa A jeszcze wcześniej na rok, ja się ciągle zastanawiam jakim cudem dziecko zdrowe do 8mca życia rozwijajace się ponad normę nagle tak zachorowuje, ja teraz Fasolki też nie będę szczepic ale to ponoc mega wojna z sanepidem, prawda to?
nevka współczuję Ale zobaczysz będzie dobrze
Ivoonka super czuły z rosmana pozostałe według mnie są kiepskie I wychodzą dopiero tydzień po spodziewanym terminie miesiączki
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom