reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W sumie to jeszcze 18 ;)

p19ucsqvqe5ckqu0.png
Fajnie taka młodziutka. Ja zawsze chciałam być młoda mamą i mieć dwójkę max do 30 lat. Ale mi nie wyszło :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko... lekarz powiedział, że nie wypuści mnie ze szpitala póki serduszka nie usłyszy. I badanie usg co dwa dni... swietnie.

Do tego kataru dostałam.
Teściowa myśli, że leżę w szpitalu na ten kręgosłup. [emoji14] hahaha..
I mam cały czas na lewym boku leżeć bo tak jest najlepiej...
W dodatku głodna jestem :( wszystkiego na raz mi się chce.
Czasami tak mnie mdli... :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Matko... lekarz powiedział, że nie wypuści mnie ze szpitala póki serduszka nie usłyszy. I badanie usg co dwa dni... swietnie.

Do tego kataru dostałam.

To wytrwałości tam życzę, najwazniejsze, aby z fasolką bylo wszystko dobrze :)

p19ucsqvqe5ckqu0.png

zosia, jaki Ty test robiłaś? Bo tak podglądam Twój suwaczek i widzę, że tak ze cztery tygodnie temu cykl mi się zaczął, więc chyba trochę podobnie jak u Ciebie i tak myślę po cichutku, że może za niską wykrywalność te moje testy mają i powinnam z tydzień poczekać zamiast dreptać od ściany i przeliczać po raz setny, który to dzień i czy na pewno w okolice owulacji trafiliśmy. :oo:

Do tego kataru dostałam.

Nevka ale tak lepiej. Ważne że pod kontrolą jesteście. Dacie rade :)

Do tego kataru dostałam.

Ostatnio cos czytalam o tym lewym boku i tez glownie na nim leze .. Wszystko bedzie dobrze, lada dzien zabije i bedziesz w domku ;) a daja Ci jakies leki?

Nevka, lekarz dobrze mówi. Tam masz opiekę na miejscu. W sytuacjach wymagających ostrożności i specjalnej troski to jest jednak lepsze miejsce, żeby wyprostować sytuację niż dom, mimo, że własnego gniazdka nic nie zastąpi.

reklama
Do góry