Leeleeth poważnie :/ oby wszystko dobrze poskładali!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie taka młodziutka. Ja zawsze chciałam być młoda mamą i mieć dwójkę max do 30 lat. Ale mi nie wyszłoW sumie to jeszcze 18
To wytrwałości tam życzę, najwazniejsze, aby z fasolką bylo wszystko dobrzeMatko... lekarz powiedział, że nie wypuści mnie ze szpitala póki serduszka nie usłyszy. I badanie usg co dwa dni... swietnie.
Do tego kataru dostałam.
Teściowa myśli, że leżę w szpitalu na ten kręgosłup. [emoji14] hahaha..
I mam cały czas na lewym boku leżeć bo tak jest najlepiej...
W dodatku głodna jestem wszystkiego na raz mi się chce.
Czasami tak mnie mdli...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nevka ale tak lepiej. Ważne że pod kontrolą jesteście. Dacie radeMatko... lekarz powiedział, że nie wypuści mnie ze szpitala póki serduszka nie usłyszy. I badanie usg co dwa dni... swietnie.
Do tego kataru dostałam.
Czasami tak mnie mdli...
Ostatnio cos czytalam o tym lewym boku i tez glownie na nim leze .. Wszystko bedzie dobrze, lada dzien zabije i bedziesz w domku a daja Ci jakies leki?Matko... lekarz powiedział, że nie wypuści mnie ze szpitala póki serduszka nie usłyszy. I badanie usg co dwa dni... swietnie.
Do tego kataru dostałam.
Czasami tak mnie mdli...