reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja to pewnie w szkole wzbudzę taką sensacje, że hoho [emoji33] Chociaz dla mnie najwazniejsze, ze moi rodzice wiedzą i mnie wspierają :)

p19ucsqvqe5ckqu0.png

reklama
Ja to pewnie w szkole wzbudzę taką sensacje, że hoho [emoji33] Chociaz dla mnie najwazniejsze, ze moi rodzice wiedzą i mnie wspierają :)

p19ucsqvqe5ckqu0.png
Ja miałam 22 lata jak młoda poszła do przedszkola na pierwszym zebraniu wybierali rade rodziców jak to zwykle bywa las rąk ;-) i nagle wychowawczyni mówi do mnie no pani Gabrysiu pani byla naszym przedszkolakiem wiec zapraszam. Patrzyli na mnie jak na patologie

Ja miałam 22 lata jak młoda poszła do przedszkola na pierwszym zebraniu wybierali rade rodziców jak to zwykle bywa las rąk ;-) i nagle wychowawczyni mówi do mnie no pani Gabrysiu pani byla naszym przedszkolakiem wiec zapraszam. Patrzyli na mnie jak na patologie

Hahaha, uśmiałam sie[emoji23][emoji23][emoji23]

Marcii, witaj Kochana, gratuluje dwóch kreseczek i złotego strzału [emoji95]jest moc[emoji94]
Za chwilke większość dziewczyn ze staraczek 2017 tu bedzie[emoji173]️

Nevka, wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie!

Leeleeth, co z mężem? Złamana noga?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha, uśmiałam sie[emoji23][emoji23][emoji23]

Marcii, witaj Kochana, gratuluje dwóch kreseczek i złotego strzału [emoji95]jest moc[emoji94]
Za chwilke większość dziewczyn ze staraczek 2017 tu bedzie[emoji173]️

Nevka, wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie!

Leeleeth, co z mężem? Złamana noga?

Noga złamana, podejrzewają przemieszczenie. Możliwe, że operacja będzie konieczna [emoji17]
Czekają na konsultacje ortopedy, swoją drogą od 15 tak czeka na diagnozę [emoji52]

w57v9jcg5391negk.png

Noga złamana, podejrzewają przemieszczenie. Możliwe, że operacja będzie konieczna [emoji17]
Czekają na konsultacje ortopedy, swoją drogą od 15 tak czeka na diagnozę [emoji52]

w57v9jcg5391negk.png

O kuzwa, współczuje bardzo[emoji17][emoji17][emoji17]
U mojej córki w teamie narciarskim w zeszłym tygodniu chłopak wyskakując z rampy złamał obie nogi, a ona jechała przed nim[emoji43] jakieś dochodzenie robią co właściwie sie wydarzyło, ale biedak ma sezon z głowy, nie wiem jak to ze szkoła w ogole[emoji52]

ZOOska jestem na swiadczeniu bo młodszy dopiero w tym roku poszedł do przedszkola a ja mieszkam tu sama z mężem niby mieszka niedaleko nas tesciowa ale ma dzieci w d.... . A moja rodzina mieszka w Małopolsce i nawet jak bym poszła do pracy to musialabym co chwila na zwolnienie bo starszy co chwila chory. Na szczęście im starszy tym mniej choruje ale wymaga więcej uwagi. Wiec jestem w domu. Do 1,5'roku wszystko bylo dobrze ale niestety miał nopa po szczepieniu odra swinka rozyczka. Odrazu w gabinecie zaczął tak przeraźliwie krzyczeć jeszcze czegos takiego nie słyszałam tzw krzyk mozgowy i po tym nastąpi regres. Przestał mówić, nie bylo z nim kontaktu dopiero po pewnym czasie zaczął wracać uśmiechać się mówić mama ale kontaktu wzrokowego unika nadal i oczywiście w przychodni nie zglosili nopu tylko jak latalam po lekarzach jeden powiedzial i mi wszystko wytlumaczyl co to bylo. Dlatego młodszego nie szczepilam wogole. Tylko oczyszczony krztusiec i tezę jak skończył 1,5 roku.

reklama
Do góry