reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Anonimowa to mieszkacie razem u twoich rodziców?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Po mojej maturze chłopak sie wprowadza, na razie on wynajmuje pokoj w Olsztynie, bo tam pracuje, a prawo jazdy dopiero w toku :)

p19ucsqvqe5ckqu0.png

reklama
marcia ale masz wypas w pracy że możesz leżeć pod kocykiem :)

Wenus i właśnie dlatego ja nie zaszczepiłam na mmr a jak się dowiedziałam o pneumokokach zrobię tak samo nie będę szczepić! Jesteśmy jedynym krajem na świecie który szczepu obowiązkowo na pneumokoki.

Zooska jestem lekarzem i pracuje w szpitalu. Dzisiaj mam dyżur. Jak jest spokój to nawet ok, bo mogę się położyć, zerknac na tv, poczytać coś. Gorzej jak przyjęć duzo, albo coś się dzieje na oddziale. No ale w tej sytuacji to jeszcze tylko jeden dyżur przede mną a potem muszę powiedzieć o ciąży. No i na dyżury nie będę chodzić bo to praca nocna czyli nie wskazana w ciąży.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Zooska jestem lekarzem i pracuje w szpitalu. Dzisiaj mam dyżur. Jak jest spokój to nawet ok, bo mogę się położyć, zerknac na tv, poczytać coś. Gorzej jak przyjęć duzo, albo coś się dzieje na oddziale. No ale w tej sytuacji to jeszcze tylko jeden dyżur przede mną a potem muszę powiedzieć o ciąży. No i na dyżury nie będę chodzić bo to praca nocna czyli nie wskazana w ciąży.

I dobrze trzeba się szanować :) jaka masz specializacje ? Ja żałuję że nie poszłam na medycynę.
Ja w pracy powiem ale dopiero po usg jak serce będzie biło. Szefowa się upije ba bank

marcia ale masz wypas w pracy że możesz leżeć pod kocykiem :)

Wenus i właśnie dlatego ja nie zaszczepiłam na mmr a jak się dowiedziałam o pneumokokach zrobię tak samo nie będę szczepić! Jesteśmy jedynym krajem na świecie który szczepu obowiązkowo na pneumokoki.

No wlasnie u mnie tez obowiazkowe[emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety prawda, moja siostra juz nawet kolegium dostała, ale ma sprawę w sądzie z nimi, i bedzie sie sadzić. Lekko nie jest

Bo im to jest nie na rękę. Coraz więcej ludzi zaczyna być świadomym ze te szczepionki więcej krzywdy wyrządzaja niż dobrego. Mój jest szczepiony normalnie ale bez mmr. Jeśli ten maluch zostanie z nami co poniektóre szczepionki na pewno przemyśle.

Ja jestem jeszcze w trakcie specjalizacji z pediatrii. Mam rezydenture czyli nie zatrudnia mnie szpital tylko ministerstwo mi płaci. Tylko że powinnam zrobić specjalizacje w 5 lat (czyli rok temu), a przez dwie ciążę nadal jej nie skończyłam. No i problem w tym że teraz znowu mi się przedłuży!!!! Szefowa nie będzie szczęśliwa.....

reklama
Ja nie wiem co zrobie, bo tutaj chyba tak nie scigaja jak w polsce ale za to nie przyjma dziecka do przedszkola czy szkoly wiec co za roznica[emoji849]
A Ja bede potrzebowala day care od stycznia czyli jak maluch bedzie mial 4 miesiace[emoji17]

Do góry