Anonimowa19
Fanka BB :)
Po mojej maturze chłopak sie wprowadza, na razie on wynajmuje pokoj w Olsztynie, bo tam pracuje, a prawo jazdy dopiero w toku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po mojej maturze chłopak sie wprowadza, na razie on wynajmuje pokoj w Olsztynie, bo tam pracuje, a prawo jazdy dopiero w toku
I dobrze trzeba się szanować jaka masz specializacje ? Ja żałuję że nie poszłam na medycynę.Zooska jestem lekarzem i pracuje w szpitalu. Dzisiaj mam dyżur. Jak jest spokój to nawet ok, bo mogę się położyć, zerknac na tv, poczytać coś. Gorzej jak przyjęć duzo, albo coś się dzieje na oddziale. No ale w tej sytuacji to jeszcze tylko jeden dyżur przede mną a potem muszę powiedzieć o ciąży. No i na dyżury nie będę chodzić bo to praca nocna czyli nie wskazana w ciąży.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
marcia ale masz wypas w pracy że możesz leżeć pod kocykiem
Wenus i właśnie dlatego ja nie zaszczepiłam na mmr a jak się dowiedziałam o pneumokokach zrobię tak samo nie będę szczepić! Jesteśmy jedynym krajem na świecie który szczepu obowiązkowo na pneumokoki.
Bo im to jest nie na rękę. Coraz więcej ludzi zaczyna być świadomym ze te szczepionki więcej krzywdy wyrządzaja niż dobrego. Mój jest szczepiony normalnie ale bez mmr. Jeśli ten maluch zostanie z nami co poniektóre szczepionki na pewno przemyśle.Niestety prawda, moja siostra juz nawet kolegium dostała, ale ma sprawę w sądzie z nimi, i bedzie sie sadzić. Lekko nie jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom