reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Hej, ja w pracy robię nadgodziny, w domu padam na twarz więc czytam ale się nie udzielam że bardzo. Dwa dni temu zrobiłam test bo jestem narwana i biel ale wczoraj było mi tak niedobrze cały dzień że dziś rano mówię: ok jak nic nie będzie to do okresu nie testuje (4 dni) i sikłam...
ja tu widze, ze cos przebija 🤩🤗

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Ponieważ od 2 dc mam zacząć stymulację do ivf, zastanawiam się, kiedy najlepiej byłoby zatestować w tym cyklu, żeby nie zostawić sobie jednego dnia na zakup leków, zwłaszcza że w tym okresie mam kilka wyjazdów służbowych. Oczywiście się nie łudzę, że się uda, ale moje nabyte krakowskie skąpstwo nie pozwala mi kupić leków, ktore mogą się okazać niepotrzebne😅. Czy 2 dni przed terminem spodziewanej miesiączki wynik bedzie już wiarygodny? Cykle zazwyczaj 29-30dni, owu w tym miesiącu była w 16 dc.
12 dpo powinno być ok. Zawsze możesz wykupić tylko część leków, np na pierwsze dwa dni, w razie gdyby zaskoczyło w międzyczasie :)

Hej, ja w pracy robię nadgodziny, w domu padam na twarz więc czytam ale się nie udzielam że bardzo. Dwa dni temu zrobiłam test bo jestem narwana i biel ale wczoraj było mi tak niedobrze cały dzień że dziś rano mówię: ok jak nic nie będzie to do okresu nie testuje (4 dni) i sikłam...
widać różowiutką kreskę 🤞🏼

Który masz dpo?

Dziewczyny u mnie dziś test negatywny

Załączniki

• IMG_1239.jpeg
    IMG_1239.jpeg
    65,5 KB · Wyświetleń: 110
Sporo mowa o wkręcaniu sobie objawów 😅 to ja jestem jakieś 4-5 dpo , właśnie zacząło mnie kłóć w podbrzuszly i jakby tam w środku (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi haha) i oczywiście moja głowa już wiadomo co myśli 🤦 staram się to wypchać z głowy ale się nie da haha 😅

Tak, ja od 3,5 roku co miesiąc czuję że jestem w ciąży :)

Jeśli jest problem z przekonaniem go do badań to warto zrobić za jednym zamachem rozszerzone

Na pierwszą wizytę do kliniki najlepiej iść razem z partnerem. Niepłodność dotyczy pary, a nie tylko kobiety. Może zapisz się jak będziesz miała zrobione podstawowe badania ze staraczkowej listy, a partner wyniki badań nasienia. Lekarz będzie miał do czego się odnieść i nie będzie to stracone 300 zł :) z tego co widzę zapisałaś się już do lekarza od niepłodności, ale to podobnie jak wyżej i ceny wizyt też pewnie zbliżone ;)

A wie ktoś czy jest nowa edycja Love Island? 😀
ja widziałam reklamę, że będzie więc pewnie na dniach ;)

reklama
Do góry