reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Cześć :)
Mam na imię Kasia i od jakiegoś czasu Was mentalnie z ubocza wspieram. Teraz na wrześniowych kreskach, a wcześniej na sierpniowych.
Mam na pokładzie rocznego synka i od 3 cykli staram się z mężem o rodzeństwo dla synka. Niestety narazie bezskutecznie.
Pierwsza ciąża była planowana i udało nam się za pierwszym podejściem.
Czy jest szansa jeszcze do Was dołączyć i zapisać się na testowanie 12 września?
Owulacje miałam 2 września w tym dniu też byłam u mojej ginekolog po pomóc w staraniach.. Narazie mam zbadać poziom prolaktyny i brać dest..I.. Nox w dawce 1/4 tabletki raz w tygodniu..
W zeszłym miesiącu zbadałam tylko poziom progesteronu jakoś 7 dni przed okresem. Na własną rękę i był na poziomie 23..
Tak jak dwa pierwsze cykle mocno się nakrecalam i szukałam na siłę objawów, tak teraz już jestem mocno zrezygnowana..
Pewnie, że można dołączyć! 🙂
Zapisałam. Progesteron bardzo ładny. Powodzenia! Starasz się dość krótko, nie ma co się załamywać. Oby w tym miesiącu się udało🍀

reklama
Moja intuicja się myliła. Rzadko bolą mnie piersi na okres a teraz bolały i dwa dni temu przestały. Wczoraj testowalAm ciąży brak no ale jeszcze 5 do przed okresem a dzisiaj przed południem okres 🫤 Także przechodzę na następny miesiąc i życzę wszystkim Paniom powodzenia w staraniach 😊

Hej, ja w pracy robię nadgodziny, w domu padam na twarz więc czytam ale się nie udzielam że bardzo. Dwa dni temu zrobiłam test bo jestem narwana i biel ale wczoraj było mi tak niedobrze cały dzień że dziś rano mówię: ok jak nic nie będzie to do okresu nie testuje (4 dni) i sikłam...
I widać😍 jest różowa! Masz w planie betę i proga? ☺️ jeśli tak, to kiedy?

I widać😍 jest różowa! Masz w planie betę i proga? ☺️ jeśli tak, to kiedy?
Tak w poniedziałek przed pracą polecę :)

Jeszcze jednego siknełam żeby nie było że felerny :p

Załączniki

• IMG_20240907_131552.jpg
    IMG_20240907_131552.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 120
Dziewczyny u mnie dziś test negatywny
No aż nie chce mi się w to wierzyć 😥
Może test felerny? Może zrób jeszcze inny. W ogóle to pisałaś o becie i że trzeba czekać do 5- ciu dni, finalnie oznaczyłaś ją? Czy tylko byłaś na wizycie? Przecież już tak dobrze to wszystko szło...

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie jEdo.przepisal leki euthyrox 50 .
Podejrzewa automulogiczne zapalenie tarczycy ,mam zrobić przeciw ciała i zobaczymy co dalej za 3 miesiące kontrola.bez zmian patologicznych.
Oglądał moje wyniki i mam zbadać przeciw ciała rzs bo jemu to nie wygląda na to żebym miała.
A OB mam podwyzszone bo w biodrze mam przewlekły stan zapalny i brać leki i monitorować.
Zobaczymy co powie lekarz rodzinny .
A lek powiedział że od połowy tabletki mam zacząć i obserwac jak się czuje i po tygodniu cała tabletkę.
Mogę brać np jak budzę się o 4 nad ranem? dalej pójść spać tzn ja już potem nie spie bo koty mruczą że głodne.
Możesz brać o 4, ważne żeby na czczo ja biorę Eutyrox też o tej porze, codziennie wstaję o 4.30 . Dobrze, że poszłaś na tą wizytę i lekarz się zaopiekował Tobą. Przykro mi z powodu biodra😥 dawaj znać jak po wizycie u rodzinnego.

Do góry