reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Ja też nigdy nie miałam "objawowych" infekcji intymnych, prawy jajowód mimo wszystko wyszło, że jest drożny, kontrast ładnie przepłyną , ale poskręcany jak lok🥴
Ja miałam ureaplasmę (też bezobjawową, wyszło dopiero przy słabym wyniku cytologii) i efekt taki, że oba jajowody drożne, ale poskręcane i jeszcze ujście lewego uszkodzone. Trzeba się badać i jak tylko coś wyjdzie od razu leczyć!

reklama
Dziękuję! Greckie wakacje, zamierzam wycisnąć z nich jak najwięcej nawet w okres 😂 ten zawsze przychodzi nie w porę.

Kurcze, jak mamy pecha w życiu to może piątek 13 na przekór okaże się być szczęśliwy ;)

Hej! Fajnie Cie widziec, że wróciłaś po rodzeństwo. Życzę, żeby tym razem było szybko i bezproblemowo 💚
Jak ten czas leci, przed chwilą widziałyśmy się na wątku ivf, przecierałaś mi szlaki..
oo Grecja super 🤩 gdzie konkretnie?

Hej dziewczyny u mnie dziś kreseczka wygląda tak

Załączniki

• IMG_1209.jpeg
    IMG_1209.jpeg
    144,6 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Też podpinam się pod pytanie. Miałam pod koniec lipca robioną drożność u lekarza, którego chodzę prywatnie (koszt: 1450zl). Ale już sam zabieg wykonał w szpitalu państwowym 🤣 Nie pytałam o jego wtyki 🙈
to samo mój prywatny gin powiedział, że zrobi mi drożność u siebie szpitalu ale w zasadzie to nie zapytałam czy będę w tedy płacić.

Do góry