reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Tak, to naturalny objaw, czasami jest wręcz takie "kłucie"
no jest ale właśnie zawsze poznawałam okres po tym, że tydzień po bólach piersi przyjdzie. Tak powiem, macałam się i mniej więcej czułam kiedy przyjdzie @ 🙈
W każdym bądź razie boję się jakis anomalii w organizmie

Ostatnia edycja:
I Love You Chut GIF
@AnitaaP. Wszystkiego najlepszego, dużo radości i uśmiechu na twarzy, spełnienia marzeń I zdrowia🙂 pięknego dnia urodzin🥳

Ja Wam bardzo dziękuję za ten miesiąc i poprzednie . Dziękuję za wszystkie gratulacje mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze i do Wam nie dołączę w najbliższym czasie. Trzymam za wszystkie mocno kciuki ❤️❤️
A my za Ciebie, rośnijdzie zdrowo, niech ta ciąże będzie pięknym czasem i przebiega wzorowo💜

A ja jeszcze jednak nie mówię ostatniego słowa. Wczoraj wieczorem napisałam, że negatywny test 9dpo, i dziś dla formalności zrobiłam jeszcze rano. No i coś przebija. Zrobię jeszcze później testy i zobaczymy jak to wygląda. Ja jeszcze karmię piersią, w tym miesiącu znów nie złożyło się żeby pójść na monitoring, nie byłam pewna czy w ogóle mam owulację

20240930_072033.jpg

A ja jeszcze jednak nie mówię ostatniego słowa. Wczoraj wieczorem napisałam, że negatywny test 9dpo, i dziś dla formalności zrobiłam jeszcze rano. No i coś przebija. Zrobię jeszcze później testy i zobaczymy jak to wygląda. Ja jeszcze karmię piersią, w tym miesiącu znów nie złożyło się żeby pójść na monitoring, nie byłam pewna czy w ogóle mam owulację

Zobacz załącznik 1664337
A mówiłam, że jeszcze jest nadzieja😃
🤞
Idziesz na betę?

reklama
Do góry