reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

A ja jeszcze jednak nie mówię ostatniego słowa. Wczoraj wieczorem napisałam, że negatywny test 9dpo, i dziś dla formalności zrobiłam jeszcze rano. No i coś przebija. Zrobię jeszcze później testy i zobaczymy jak to wygląda. Ja jeszcze karmię piersią, w tym miesiącu znów nie złożyło się żeby pójść na monitoring, nie byłam pewna czy w ogóle mam owulację

Zobacz załącznik 1664337
zdecydowanie coś tam jest :) trzymam kciuki za prawidłowe przyrosty ✊🏻

reklama
A ja jeszcze jednak nie mówię ostatniego słowa. Wczoraj wieczorem napisałam, że negatywny test 9dpo, i dziś dla formalności zrobiłam jeszcze rano. No i coś przebija. Zrobię jeszcze później testy i zobaczymy jak to wygląda. Ja jeszcze karmię piersią, w tym miesiącu znów nie złożyło się żeby pójść na monitoring, nie byłam pewna czy w ogóle mam owulację

Zobacz załącznik 1664337
jest coś na rzeczy 🤞😍 ja rano nie robiłam bo spieszyłam się do pracy,ledwo co zdążyłam się ogarnąć 🤣

a na kiedy miałaś mieć okres ? Mi wychodzi że na 3 października 😅
Coś około 6 października.

W ogóle w tym miesiącu miałam późną owulację. To co z testów mogę napisać to w tamtym cyklu pomiędzy pierwszym dniem miesiączki, a owulacją wyszło 17dni, a w tym cyklu w tym samym wyliczeniu wyszło 26dni. Także wiem, że nic nie wiem 😅

Coś około 6 października.

W ogóle w tym miesiącu miałam późną owulację. To co z testów mogę napisać to w tamtym cyklu pomiędzy pierwszym dniem miesiączki, a owulacją wyszło 17dni, a w tym cyklu w tym samym wyliczeniu wyszło 26dni. Także wiem, że nic nie wiem 😅
no ale to właśnie dzięki testom coś wiesz ;) a w zeszłym miesiącu też się staraliście?

reklama
Melduję się po wizycie w klinice, papiery, zgody i stymulacja rozpisana (Bemfola 225 od 2dc , potem antagonista Orgalutran) wizyta kontrolna w 6 lub 7 dc , okresie przychodź, chcę zacząć jak najszybciej 🙏 powinien być jutro max pojutrze, na usg wszystko git nie ma torbieli, małe pęcherzyki na lewym i prawym jajniku (10,8) metoda zapłodnienia ICSI .
Leki wykupione ( na szczęście klinika ma aptekę, która ma wszystko dostępne odrazu) już chłodzą się w lodówce turystycznej i jedziemy z tematem- zobaczymy co tam dalej los przyniesie, czas pokaże.
Odstawiam acard do momentu punkcji, resztę leków przyjmuję bez zmian.

Do góry