reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Ja miałam w dzień owulacji całą ampułko- strzykawkę a potem od ewentualnego pozytywa co 2 dzień 1/3 tej dawki.A jak je brałaś? Bo ja mam zalecone w 5,10 i 15 dniu cyklu.
spoko23
U mnie złe wieści - tylko dwie komórki były jako takiej jakości, żeby je zapłodnić ale żaden z zarodków nie przeżył pierwszej doby Być może jest to wreszcie odpowiedź i diagnoza naszych problemów. Czuję się jakbym dostała w twarz czymś bardzo ciężkim, nie wiem jeszcze co dalej. Narazie zbieram siły przed powrotem do lekarza, wizyta 7.10. Choć wcale nie mam na nią ochoty, to mąż mnie przekonuje, żeby się nie poddawać.
Wyłączam się na ten czas z forum, bo potrzebuje złapać oddech i uwolnić głowę. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Wyłączam się na ten czas z forum, bo potrzebuje złapać oddech i uwolnić głowę. Trzymam za Was wszystkie kciuki
LadyCaro
o matko ściskam najmocniejU mnie złe wieści - tylko dwie komórki były jako takiej jakości, żeby je zapłodnić ale żaden z zarodków nie przeżył pierwszej doby Być może jest to wreszcie odpowiedź i diagnoza naszych problemów. Czuję się jakbym dostała w twarz czymś bardzo ciężkim, nie wiem jeszcze co dalej. Narazie zbieram siły przed powrotem do lekarza, wizyta 7.10. Choć wcale nie mam na nią ochoty, to mąż mnie przekonuje, żeby się nie poddawać.
MamaR
O to właśnie u mnie też wygląda podobnie , dwa pierwsze cykle w miarę normalne a teraz się szykuje ponad 40 dniowy. Byłam wczoraj badać beta HCG i progesteron i ciąży nie ma a progesteron spadł do 1 więc czekam na okres. W środę progesteron był 8 czyli raczej była bardzo późna owulacja. Karmię już półtorej roku i narazie nie mam w planach kończyć. Z kolejnym dzieckiem się nie spieszy choć nie ukrywam że miałam nadzieję jak tak długo nie było okresu.Moje pierwsze 3 cykle po porodzie też były normalne 30-31 dni a kolejny miał 40 dni, następnie znowu dwa 30-31 I znowu 46. To jest normalne przy kp. Zaszłam w ciążę dopiero po roku od pierwszej miesiaczki po porodzie I w 3 cyklu po zakończeniu kp.
wrobelmm
Bardzo mi przykro Trzymaj się i wracaj, gdy będziesz miała siłęU mnie złe wieści - tylko dwie komórki były jako takiej jakości, żeby je zapłodnić ale żaden z zarodków nie przeżył pierwszej doby Być może jest to wreszcie odpowiedź i diagnoza naszych problemów. Czuję się jakbym dostała w twarz czymś bardzo ciężkim, nie wiem jeszcze co dalej. Narazie zbieram siły przed powrotem do lekarza, wizyta 7.10. Choć wcale nie mam na nią ochoty, to mąż mnie przekonuje, żeby się nie poddawać.
anyżowa
Bardzo mi przykroU mnie złe wieści - tylko dwie komórki były jako takiej jakości, żeby je zapłodnić ale żaden z zarodków nie przeżył pierwszej doby Być może jest to wreszcie odpowiedź i diagnoza naszych problemów. Czuję się jakbym dostała w twarz czymś bardzo ciężkim, nie wiem jeszcze co dalej. Narazie zbieram siły przed powrotem do lekarza, wizyta 7.10. Choć wcale nie mam na nią ochoty, to mąż mnie przekonuje, żeby się nie poddawać.
Odpoczywaj teraz ile potrzebujesz a jak nabierzesz sił, to wiesz gdzie jesteśmy. Tulę trzymaj się
Lilli2
Bardzo mi przykro trzymaj sięU mnie złe wieści - tylko dwie komórki były jako takiej jakości, żeby je zapłodnić ale żaden z zarodków nie przeżył pierwszej doby Być może jest to wreszcie odpowiedź i diagnoza naszych problemów. Czuję się jakbym dostała w twarz czymś bardzo ciężkim, nie wiem jeszcze co dalej. Narazie zbieram siły przed powrotem do lekarza, wizyta 7.10. Choć wcale nie mam na nią ochoty, to mąż mnie przekonuje, żeby się nie poddawać.
reklama