reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

U mnie złe wieści - tylko dwie komórki były jako takiej jakości, żeby je zapłodnić ale żaden z zarodków nie przeżył pierwszej doby 😞 Być może jest to wreszcie odpowiedź i diagnoza naszych problemów. Czuję się jakbym dostała w twarz czymś bardzo ciężkim, nie wiem jeszcze co dalej. Narazie zbieram siły przed powrotem do lekarza, wizyta 7.10. Choć wcale nie mam na nią ochoty, to mąż mnie przekonuje, żeby się nie poddawać.
Wyłączam się na ten czas z forum, bo potrzebuje złapać oddech i uwolnić głowę. Trzymam za Was wszystkie kciuki ❤️
bardzo Ci współczuję, trzymaj się.

reklama
Powiedzcie mi czy mam się czym martwić , zazwyczaj mój okres trwa 3-4 dni , 5 dzień to już takie brudzenie/delikatne plamienie i koniec . Dzisiaj mam 7 DC i dalej mam delikatne plamienia , czasem na wkładce nie ma ale przy podcieraniu jest prawie za każdym razem czasem lekko różowe czasem bardziej jak krew , zapachem przypomina zapach krwi . Czy to może być przez tą biochemiczna ? Chociaż przy ten w marcu nie widziałam różnicy w okresie , a ten jest inny ,bym intensywniejszy ,było więcej skrzepów i wgl . Przepraszam za szczegóły ale zaczynam się martwić że coś jest nie tak 😔

Powiedzcie mi czy mam się czym martwić , zazwyczaj mój okres trwa 3-4 dni , 5 dzień to już takie brudzenie/delikatne plamienie i koniec . Dzisiaj mam 7 DC i dalej mam delikatne plamienia , czasem na wkładce nie ma ale przy podcieraniu jest prawie za każdym razem czasem lekko różowe czasem bardziej jak krew , zapachem przypomina zapach krwi . Czy to może być przez tą biochemiczna ? Chociaż przy ten w marcu nie widziałam różnicy w okresie , a ten jest inny ,bym intensywniejszy ,było więcej skrzepów i wgl . Przepraszam za szczegóły ale zaczynam się martwić że coś jest nie tak 😔
jesli to juz tylko takie plamienia to nie przejmuj sie tym. Obserwuj czy przy następnym okresie będzie już wszystko po staremu i czy to nie było jednorazowe.

To jest raczej normalne u mnie bywa tak że od samej owulacji bolą mnie piersi aż do okresu a czasem tydzień przed tylko,nie wiem od czego to zależy 😖
No właśnie mnie to też zastanawia bo tak nie miałam. Tyle wiem, że miałam 15 mm pęcherzyk tydzień przed owulacja i takie nadzieje na super owu

reklama
Do góry