reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Sama zaczęła, pierwsza mnie obśmiała.

Dlatego pytam, po co te złośliwości.
Dziewczyna napisała nt zabawy o imprezach , odpowiedź zawarta w Twoim komentarzu była złośliwa i zawierała element oceny/ obrazy, a jak wiemy często bywa oko za oko, ale nie będę się bawiła w sędziego, bo nim nie jestem i nie mam na to ochoty. Serio potrzebna jest kolejna gównoburza?

reklama
Jak to wróżba za 10zł to nie wierzę, za 100zł to co innego. 😜 Osobiście ogólnie mam do tego ostrożny stosunek, nigdy nie korzystałam i obawiałabym się korzystać z wszelkiego rodzaju wróżb.
kurde to muszę znaleźć kogoś porządnego 😂 wróżbita Maciej na bank by wiedział co tam w moim brzuchu się dzieje ale nie wiem czy 100 zł by starczyło u niego 😅 ja właśnie bym chciała pójść na takie czytanie tarota z kart 😛 nie wiem w sumie sama czy wierzę ale interesujące to jest 🧐

Dziewczyna napisała nt zabawy o imprezach , odpowiedź zawarta w Twoim komentarzu była złośliwa i zawierała element oceny/ obrazy, a jak wiemy często bywa oko za oko, ale nie będę się bawiła w sędziego, bo nim nie jestem i nie mam na to ochoty. Serio potrzebna jest kolejna gównoburza?
Rozumiem, bo zdanie sugerujące, że jestem sztywniakiem na imprezach nie było złośliwe i nie zawierało elementu oceny 😐

a tam zaraz gownie. Przecież jest super 🤡

Przepraszam, musiałam - dziś mam gorszy dzień - jest 8dpo a ja już czuję, że nic z tego.
Ja jestem mniej więcej 2-3 przed owulacja. W dwóch cyklach i na monitoringu zawsze jak w zegarku wychodziło jak w aplikacji.. I czuję że nic z tego nie bedzie, bo pokłóciłam się z mężem i jakoś narazie nie mam checi na złagodzenie stosunków. Także też mam gorszy dzień i doskonale Cię rozumiem.

Ja jestem chora na głowę 🥲 wykupiłam za dyszkę wróżbę czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę a ta wróżka do mnie że nie i że mam się zapisać jak najszybciej do lekarza albo dwóch 🤣 i teraz siedzę taka załamana i smutna 😆 wierzycie w tarota i te sprawy ? 😬
Wbijam by rozgonić tą wróżbę. Też mnie pokusiło i skorzystałam z takich usług, to samo usłyszałam z tym że muszę się dokładnie udać do 2 miesięcy do ginekologa bo mam ogromne problemu (chyba duże polipy - nie pamiętam) i nigdy już nie będę w ciąży. Poszłam do gin w podobnym czasie bo przytrafił mi się biochemy, a po roku od tego wydarzenia ponownie zaszłam w ciążę 😉

Dobra, uszczypliwość lub komentarz z lekkim przekąsem a napisanie komuś wprost, że jest głupi ma wąski umysł, to dla mnie inny level.
Nigdzie nie napisałam, że jest głupi (co wy z tym glupim 🫣) i jak już to "biedny umysł". Ale ok, to, że ktoś zaczyna uszczypliwości jest dla Ciebie w porządku i to odpowiedni level. Niech tak będzie.

Nigdzie nie napisałam, że jest głupi (co wy z tym glupim 🫣) i jak już to "biedny umysł". Ale ok, to, że ktoś zaczyna uszczypliwości jest dla Ciebie w porządku i to odpowiedni level. Niech tak będzie.
myślisz, że jak kogoś "ładnie obrazisz" to ktoś się nie domyśli? 🤣
Serio. Nazwałaś nas niedoedukowanymi i głupimi osobami tylko wkręciłaś to ładnie w zdanie :)

reklama
Do góry