reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Jak chcecie dalej wykłócać się to proszę zróbcie sobie osobny wątek 🙈
też tak myślę 🫣 bez sensu są takie przepychanki bo i tak do niczego się nie dochodzi i żadna z stron nie ustąpi,tylko cały czas podszczypywać się nawzajem każdy będzie,nie ma sensu…czasem lepiej odpuścić i się nie nakręcać nawzajem bo traci się na tym tylko własny spokój

Nigdzie nie napisałam, że jest głupi (co wy z tym glupim 🫣) i jak już to "biedny umysł". Ale ok, to, że ktoś zaczyna uszczypliwości jest dla Ciebie w porządku i to odpowiedni level. Niech tak będzie.
Nie będę się tutaj powoływać i licytować na Twoje słowa( zarówno z wczoraj i dziś) i czepiać co do znaczeń angielskich słów, które w zasadzie są synonimami można powiedzieć. Apeluję o spokój i przyjazna atmosferę, jaka tu bywała i nie zamierzam dolewać oliwy do ognia🤷‍♀️ ja wczorajszy temat zakończyłam, a czy jest sens go drążyć dalej pozostawiam do Waszej oceny.

Ja jestem mniej więcej 2-3 przed owulacja. W dwóch cyklach i na monitoringu zawsze jak w zegarku wychodziło jak w aplikacji.. I czuję że nic z tego nie bedzie, bo pokłóciłam się z mężem i jakoś narazie nie mam checi na złagodzenie stosunków. Także też mam gorszy dzień i doskonale Cię rozumiem.
Łączę się w bólu… A jeszcze faceta coś choroba bierze więc tym bardziej słabo to widzę. Ale jeszcze się w 100% nie poddałam, jeszcze nie.

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie, a propos kłótni, jestem tak nabuzowana hormonami, że chętnie bym się z kimś pokłóciła, żeby wybuchnąć. Mąż wyjątkowo mi schodzi z drogi i jest super zgodny, chyba się przygotowywał na ten trudny czas :D :D
moja przyjaciółka jak tak ma to odpala komentarze pod filmami na tiktoku xd

Do góry