Lilayne
Fanka BB :)
@Mademoiselle_Nika gratulacje i trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio czytać się już tego nie da. Później ktoś się o coś konkretnego pyta a znika to w tej gownoburzywkońcu coś się dzieje kiedyś na kreskach co chwilę były afery i to takie na gruuuuubo. To były czasy
też tak myślę bez sensu są takie przepychanki bo i tak do niczego się nie dochodzi i żadna z stron nie ustąpi,tylko cały czas podszczypywać się nawzajem każdy będzie,nie ma sensu…czasem lepiej odpuścić i się nie nakręcać nawzajem bo traci się na tym tylko własny spokójJak chcecie dalej wykłócać się to proszę zróbcie sobie osobny wątek
Nie będę się tutaj powoływać i licytować na Twoje słowa( zarówno z wczoraj i dziś) i czepiać co do znaczeń angielskich słów, które w zasadzie są synonimami można powiedzieć. Apeluję o spokój i przyjazna atmosferę, jaka tu bywała i nie zamierzam dolewać oliwy do ognia ja wczorajszy temat zakończyłam, a czy jest sens go drążyć dalej pozostawiam do Waszej oceny.Nigdzie nie napisałam, że jest głupi (co wy z tym glupim ) i jak już to "biedny umysł". Ale ok, to, że ktoś zaczyna uszczypliwości jest dla Ciebie w porządku i to odpowiedni level. Niech tak będzie.
Łączę się w bólu… A jeszcze faceta coś choroba bierze więc tym bardziej słabo to widzę. Ale jeszcze się w 100% nie poddałam, jeszcze nie.Ja jestem mniej więcej 2-3 przed owulacja. W dwóch cyklach i na monitoringu zawsze jak w zegarku wychodziło jak w aplikacji.. I czuję że nic z tego nie bedzie, bo pokłóciłam się z mężem i jakoś narazie nie mam checi na złagodzenie stosunków. Także też mam gorszy dzień i doskonale Cię rozumiem.
Ja tam nie lubię gównoburz, nie lubię się kłócićwkońcu coś się dzieje kiedyś na kreskach co chwilę były afery i to takie na gruuuuubo. To były czasy
nie no ja tak tylko zaśmieszkowałamJa tam nie lubię gównoburz, nie lubię się kłócić
Wiem wiemnie no ja tak tylko zaśmieszkowałam
moja przyjaciółka jak tak ma to odpala komentarze pod filmami na tiktoku xdSłuchajcie, a propos kłótni, jestem tak nabuzowana hormonami, że chętnie bym się z kimś pokłóciła, żeby wybuchnąć. Mąż wyjątkowo mi schodzi z drogi i jest super zgodny, chyba się przygotowywał na ten trudny czas