reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

U mnie problem z tym, czy próbować dzisiaj czy nie sam się rozwiązał - pokłóciliśmy się więc po sprawie. Nawet nie wiem czy z tego cyklu coś będzie w tej sytuacji. Ech
Seks na zgodę też jest dobry ;) trzymam kciuki żebyście się szybko dogadali i żeby się udało podziałać 🤞

reklama
Seks na zgodę też jest dobry ;) trzymam kciuki żebyście się szybko dogadali i żeby się udało podziałać 🤞
Dzięki. Rano podziałane, nie wiem czy na zgodę, się zobaczy. Ale tak jak myślałam - 4 tygodnie przerwy nie służą… Wiec nawet nie wiem czy można to w sumie nazwać działaniem niestety.

Ostatnia edycja:
I to i to trucizna. To, że jest jedno legalne inne nie to nie ma większego znaczenia. Tylko to dlaczego akurat to jest legalne, nie wiem czy ktoś się nad tym zastanowił. Bo nie wiesz czy ten alkohol "raz na jakiś czas" nie zadziała na Ciebie gorzej.
I nie czuję się lepsza, jeszcze kilka lat temu napisałabym może tak jak Ty ale na tym polega życie, że czasami w danym czasie nie masz świadomości na dany temat. Też jej nie miałam.

Napisałam to w kontekście tego, że ktoś może nie być świadomy, że alkohol to trucizna i ma to wpływ na bezowocne starania. To jeżeli ktoś tego nie rozumie to tak, uważam, że taki ktoś jest głupi, bo to jak dodać 2+2.
You must be fun at parties 💃🏼🕺🏼
comedy central GIF by Workaholics

No i wtorek w pracy odhaczony u mnie. Jeszcze 3 dni i zaczynam urlop, wkońcu trochę czlowiek odetchnie od tej roboty, już odliczam🙈

Jaki był Wasz ulubiony urlop/ wakacje?😊
Ja najlepiej wspominam wakacje we Włoszech , byłam wtedy jeszcze nastolatką i to był mój pierwszy wyjazd za granicę. Zachwyciły mnie widoki włoskich miasteczek, piękne czyste morze i plaża, brzmienie włoskiego języka, niepowtarzalny smak pizzy, bardzo posmakował mi też makaron z rapą (rzepa brokułowa) i parmezanem i zadziwiła duża zmienność temperatur dobowych, w dzień bywały powyżej 40🥵 a późnym wieczorem żeby posiedzieć przy grilu było tak zimno że ubierałam ciepły dres🥶 ogólnie bardzo miło wspominam ten wyjazd.

Hej dziewczyny, strasznie słaba sytuacja, bo się nie odzywałam, ale albo wyjechaliśmy i wyłączyłam telefon albo działo się tyle, że nie miałam przestrzeni, przepraszam. Śledziłam niektóre z Was, szczególnie te starsze stażem i trzymałam kciuki w krzakach.
U mnie wygląda na to, że zaczynamy ciąże nr 4. Uprzedzając pytania nie wiem ile DPO bo nie śledziłam owulacji, dzisiaj 28 DC. Test zrobiłam od niechcenia, zero przewidywań ale dzisiaj jest szczególna data dla mnie. Pierwszy raz pierwszy wykonany test to takie krechy a nie doszukiwanie się i zwoływania komisji chujocieni. Zobacz załącznik 1663147
Gratulacje ❤️ Trzymam kciuki żeby cała ciąża była spokojna i szczęśliwa 🤞

Ja jestem chora na głowę 🥲 wykupiłam za dyszkę wróżbę czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę a ta wróżka do mnie że nie i że mam się zapisać jak najszybciej do lekarza albo dwóch 🤣 i teraz siedzę taka załamana i smutna 😆 wierzycie w tarota i te sprawy ? 😬

reklama
No i wtorek w pracy odhaczony u mnie. Jeszcze 3 dni i zaczynam urlop, wkońcu trochę czlowiek odetchnie od tej roboty, już odliczam🙈

Jaki był Wasz ulubiony urlop/ wakacje?😊
Ja najlepiej wspominam wakacje we Włoszech , byłam wtedy jeszcze nastolatką i to był mój pierwszy wyjazd za granicę. Zachwyciły mnie widoki włoskich miasteczek, piękne czyste morze i plaża, brzmienie włoskiego języka, niepowtarzalny smak pizzy, bardzo posmakował mi też makaron z rapą (rzepa brokułowa) i parmezanem i zadziwiła duża zmienność temperatur dobowych, w dzień bywały powyżej 40🥵 a późnym wieczorem żeby posiedzieć przy grilu było tak zimno że ubierałam ciepły dres🥶 ogólnie bardzo miło wspominam ten wyjazd.
Sydney! 🇦🇺 To też była moja pierwsza podróż za granicę i pierwszy lot (a właściwie od razu 3 loty w jedną stronę) samolotem 🥰 i też byłam jeszcze nastolatką - coś dużo tych wspólnych 😂
Marzy mi się, żeby tam wrócić choćby na miesiąc 😍 Ale Włochy też uwielbiam, zwłaszcza Rzym (mimo, że to brudne miasto), jest dla mnie szczególnie ciekawy ze względu na swoją długą historię i jej ślady na każdym kroku, które do tej pory można podziwiać 😊

Do góry