reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Trafiłaś 😄 w ten weekend bawiłam się na weselu do 4 nad ranem ale jak już tak z angielska to "the poor mind does not understand"
🙋‍♀️ Ja tylko grzecznie proszę o przestrzeganie punktu 4 regulaminu tego tematu, " szacunek w dyskusji" a mówienie o kimś że ma wąski umysł raczej się z tym nie koreluję.

reklama
A po co te złośliwości 🙃
dziewczyny bez sensu na siebie psioczyć i przekonywać się do swoich racji😝 każda z nas ma inne zdanie na różne tematy i swoje przekonania i niech każdy żyje tak jak chce i wierzy w co chce,szanujmy się nawzajem i swoje wybory, lepiej się wspierać bo razem siedzimy w tym gównie starań o dziecko…😀

Hej dziewczyny, strasznie słaba sytuacja, bo się nie odzywałam, ale albo wyjechaliśmy i wyłączyłam telefon albo działo się tyle, że nie miałam przestrzeni, przepraszam. Śledziłam niektóre z Was, szczególnie te starsze stażem i trzymałam kciuki w krzakach.
U mnie wygląda na to, że zaczynamy ciąże nr 4. Uprzedzając pytania nie wiem ile DPO bo nie śledziłam owulacji, dzisiaj 28 DC. Test zrobiłam od niechcenia, zero przewidywań ale dzisiaj jest szczególna data dla mnie. Pierwszy raz pierwszy wykonany test to takie krechy a nie doszukiwanie się i zwoływania komisji chujocieni. Zobacz załącznik 1663147
Myślałam o Tobie ostatnio i już się miałam odzywać na priv, czy wszystko w porządku. A tu taka bomba! 🤩
Oby teraz było spokojnie, zdrowo i pięknie 🥰🥰🥰 Trzymam za Was mocno kciuki!!!

dziewczyny bez sensu na siebie psioczyć i przekonywać się do swoich racji😝 każda z nas ma inne zdanie na różne tematy i swoje przekonania i niech każdy żyje tak jak chce i wierzy w co chce,szanujmy się nawzajem i swoje wybory, lepiej się wspierać bo razem siedzimy w tym gównie starań o dziecko…😀
a tam zaraz gownie. Przecież jest super 🤡

Przepraszam, musiałam - dziś mam gorszy dzień - jest 8dpo a ja już czuję, że nic z tego.

Popieram, głównym celem wątku jest wsparcie i dzielenie się doświadczeniami oraz rozmowy o wszystkim i o niczym🙂

🙋‍♀️ Ja tylko grzecznie proszę o przestrzeganie punktu 4 regulaminu tego tematu, " szacunek w dyskusji" a mówienie o kimś że ma wąski umysł raczej się z tym nie koreluję.
Sama zaczęła, pierwsza mnie obśmiała.
Dlatego pytam, po co te złośliwości.

a tam zaraz gownie. Przecież jest super 🤡

Przepraszam, musiałam - dziś mam gorszy dzień - jest 8dpo a ja już czuję, że nic z tego.
nie jesteś sama ja jestem jakieś 3 dpo i tak samo już wątpię i smutek zalewa że na pewno się nie udało,jeszcze ta wróżka za dychę o której pisałam mi nagadała i dobiła 😂..

nie jesteś sama ja jestem jakieś 3 dpo i tak samo już wątpię i smutek zalewa że na pewno się nie udało,jeszcze ta wróżka za dychę o której pisałam mi nagadała i dobiła 😂..
a odpowiadając na Twoje pytanie nie, nie wierzę w takie rzeczy. Twoja „wróżka” pewnie chciała wybrnąć poprawnie politycznie, bo co jakbyś przez pozytywną wróżbę uwierzyła a potem przeżyła rozczarowanie jeszcze silniej niż zazwyczaj? Poza tym, sama jest kobieta 🤷🏼‍♀️

reklama
Jak to wróżba za 10zł to nie wierzę, za 100zł to co innego. 😜 Osobiście ogólnie mam do tego ostrożny stosunek, nigdy nie korzystałam i obawiałabym się korzystać z wszelkiego rodzaju wróżb.

Do góry