@klaudia16
robilias dzisiaj betę?
Też szukam pomocy na NFZ i na prawdę ciężko coś znaleźć. Ostatnio na wizycie u mojej ginekolog, która prowadziła moją pierwszą ciążę to za dużo nie pomogła. Kazała brać dostinex 1/4 tabletki raz w tygodniu i zbadać prolaktyne, która jest w normie. Odnośnie sprawdzania nasienia u męża to powiedziała że narazie nie sprawdzamy, bo mamy już jedno wspólne dziecko. Synek ma 15 miesięcy.
Sama nie wiem co mam robić w tej sytuacji czy szukać pomocy u innego ginekologa na nfz czy cierpliwie czekać.
Boję się że obecne próby i niepowodzenia mają związek z cesarka, która miałam. Jeden ginekolog w maju jak bylam robic cytologie zauważył niche, ale była malutka i kazał się starać, bo wsystko inne wygladalo dobrze, bylam też po owulacji.
Ostatnio moja ginekolog pytala czy robilam badania pod katem trombofili, ale nic wiecej nie pokierowala.
Po wyjsciu że szpitala mialam brac clexane przez 20 dni, ale udalo mi sie tylko przez 10 dni, bo tak się zblokowalam że nie moglam wiecej wbic igly w brzuch.. Moze mam jakies zrosty
Generalnie moja pierwsza ciąża zakonczyla sie w 35tc poprzez nagle CC, powodem byly liczne zawaly lozyska i skrzepliny na lozysku. Szczerze mowiac nie wiem co robic, bo owulacja jest, miesiaczki regularne a ciąży dalej brak.