reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

tak czy siak, już możecie działać :D
chyba dziś odpuścimy bo wczoraj był seks i będziemy jutro działać 🤣 cały cykl staramy się co 2 dni i powiem szczerze że czasem to jest męczące bo się nie chce a jednak działamy bo nie chcemy tego dnia przegapić,jednak ja takiej dużej potrzeby nie mam żeby uprawiać seks tak często,myślę że dla mnie wystarczyło by raz na 4 dni albo i raz na tydzień 🤷‍♀️ no ale jednak chęć posiadania dziecka robi swoje.. ogólnie to z tymi testami owu jest tak że jeśli pojawi się pik to seks powinien być w przeciągu 12-36 godzin ? Czy źle to rozumiem 🫣?

reklama
Dziewczyny, wynik AMH na poziomie 2,86 czy uważacie, że jest w porządku? Mam 26 lat. Normy w labo dla wieku 26-30 0,17-7,37 i mediana 2,27

Wczoraj byłam kupić jeszcze clearblue i on pokazuje już normalnie pik bo ta buźka już nie miga tylko stoi ale możliwe że jeszcze nie do końca jest ten pik bo jak rozebrałam ten test clearblue to też ta kreska jeszcze nie jest tak ciemna jak startowa,sama nie wiem 🤷‍♀️ te testy owulacyjne na początku to jak czarna magia 😂
Ja mialam podobną kreskę 2 tygodnie temu, lekarka potwierdzila tego dnia że za chwilę będzie owulacja, następnego dnia już była bledsza, a kolejne dni już w ogóle jej nie było.
Wczoraj wyszedł test ciążowy pozytywny dziś beta potwoerdzila, więc jak widać nie zawsze musi być taka sama kreska. (A testowałam dwa razy dziennie ok 13 i 21)

Jak macie pik na testach to nadal co drugi dzień uprawiacie seks czy w ten sam dzień w który pik i następny też ? Bo się tak zastanawiam czy czekać do jutra z seksem czy dzisiaj już działać,bo też nie chce narzeczonego zajechać i jego plemników osłabiać bo słyszałam że jak codziennie jest seks to plemniki są słabsze 😬🫣

reklama
Do góry