reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Dziewczyny, gratuluję kresek ❤️ i mam nadzieję, że jesteście bezpieczne po tym trudnym weekendzie.

Ja wczoraj dostałam @ więc od dzisiaj rana ruszyłam z Rekovelle i same zastrzyki nie są tak straszne jak myślałam 😅 w piątek/sobotę kontrolne usg i zobaczymy co dalej. Co dziwne w ogóle nie boli mnie brzuch, wiec do wieczora nawet nie byłam pewna, czy to w ogóle @, miałam totalnie zwariowany ten cykl.
No to zaczęło się kłucie😅💪 trzymam kciuki mocno za stymulację i całą resztę🤞. Melduj co w piątek/ sobotę będzie widać na usg😊

1. Ja najpierw chciałam zostać prezenterką wiadomości w TV, potem pediatrą (ale przed medycyną wystraszyła mnie chemia w liceum), a skończyłam w korpo :D
2. Najlepszy prezent jaki dałam, to na 30tke kupiłam mężowi bilety na wyścig F1 w Austrii - był zachwycony, nigdy go nie widziałam takiego podekscytowanego. A jaki dostałam, to chyba na 20 urodziny własnego laptopa. To był taki powiew wolności wtedy 😉
3. Ulubiona emotka - ja najczęściej używam 😁
4. Zdecydowanie morze
5. Piwo/białe wino ze sprite (a czasem mix wszystkich trzech)
6. Co do super mocy to chyba nie mam jakiejś wymarzonej
Prezenterka wiadomości , bardzo oryginalnie🙂 ja też żałuję, że nie poszłam na kierunek medyczny, chemia była moim koszmarem🫣 taki na bogato ten prezent nie dziwię się, że mąż oszalał z zachwytu😍 ja pamiętam jak w gimnazjum dostałam swój pierwszy komputer w spadku od ciotki, przez pierwszy tydzień siedziałam na nim dniami i nocami a co dopiero 😁😂 laptop to wtedy już w ogóle byłby dla mnie luksus😃

Ja dopiero nadrabiam zaległości, więc będę odpowiadam po czasie 😄

1. Piosenkarką/aktorką, ale słoń mi na ucho nadepnął i nic z tego nie wyszło 😂
2. Kurcze nie mam pojęcia, chyba skok ze spadochronem dla Starego, bo to było jego marzenie, a ja dostałam mnóstwo wspaniałych prezentów i trudno mi się zdecydować który był najlepszy.
3. Zdecydowanie ta 😄
4. Góry, góry jeszcze raz góry 😍
5. Tylko aperol, żadnych innych nie lubię.
6. Teleportacja, bo Kocham podróżować, a to dużo by ułatwiało 😁
🖐 też piosenkarką chciałam, teraz mi się trochę głoś "skiepścił" więc odpada wizja późniejszego robienia kariery na estradzie😂 skok ze spadochronem, wspaniały prezent😊

reklama
Kurczę nie ogarniam tych testów owulacyjnych dziś w pracy mówię sobie w głowie że na bank jest owulacja bo odczuwałam kłucie jajnika i śluz był na majtkach,przychodzę do domu robię test paskowy i wyszło mi to co na pierwszym zdjęciu czyli brak piku,później myślę sobie dobra mam jeszcze jeden clearblue to zobaczymy na innym teście no i wyszła mi migająca buźka.. czyli jednak coś się dzieje
Używałam tych z Clearblue i migające buźki miałam w niektórych cyklach nawet na kilka dni przed owulką, kłucia też mogą być lekkie przed , ja tak miałam, mogą świadczyć o wzroście pęcherzyka. Sikałabym dalej.

Do góry