reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Myślicie żeby zmniejszyć dawkę proga na 1 tabletkę ? Czy to może jakoś zaszkodzić? Dzownilam do lekarza najbliższy termin nawet na teleporade dopiero na 9.10 , napisałam na portalu do niej ale nie wiem czy mi odpisze 😔

reklama
Myślicie żeby zmniejszyć dawkę proga na 1 tabletkę ? Czy to może jakoś zaszkodzić? Dzownilam do lekarza najbliższy termin nawet na teleporade dopiero na 9.10 , napisałam na portalu do niej ale nie wiem czy mi odpisze 😔

Ja bym nic nie odstawiała.
Bałabym się że nawet spadek ze 100 na 60 coś namiesza mimo, że 60ng to jest naprawdę mega wynik. Skoro już bierzesz to według mnie należy brać do czasu aż łożysko przejmie funkcje ciałka żółtego i wtedy i tak odstawiać to stopniowo (czyli po 12 tygodniu ciąży)

Ja bym nic nie odstawiała.
Bałabym się że nawet spadek ze 100 na 60 coś namiesza mimo, że 60ng to jest naprawdę mega wynik. Skoro już bierzesz to według mnie należy brać do czasu aż łożysko przejmie funkcje ciałka żółtego i wtedy i tak odstawiać to stopniowo (czyli po 12 tygodniu ciąży)
okej dziękuję za radę ☺️ w takim razie biorę dalej tak jak jest ,i czekam grzecznie do środowego przyrostu

Załączniki

• IMG_9298.jpeg
    IMG_9298.jpeg
    107,3 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry