reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Nic się nie dzieje. Jest jakiś plan na kolejny cykl?
Czekamy, aż podniesie mi się trochę wit B12, bo jest niska i lekarz mówił, że jak mamy podchodzić do ivf to chcemy zwiększyć jak najbardziej szanse, bo jednak mam bardzo niska rezerwę i trzeba się dobrze przygotować. Biorę codziennie leki i zastrzyki raz w tygodniu i w tym miesiącu zobaczymy jak się podniosła i decyzja czy startujemy z ivf czy jeszcze czekamy.

Czekamy, aż podniesie mi się trochę wit B12, bo jest niska i lekarz mówił, że jak mamy podchodzić do ivf to chcemy zwiększyć jak najbardziej szanse, bo jednak mam bardzo niska rezerwę i trzeba się dobrze przygotować. Biorę codziennie leki i zastrzyki raz w tygodniu i w tym miesiącu zobaczymy jak się podniosła i decyzja czy startujemy z ivf czy jeszcze czekamy.
Ja też miałam dość nisko, zaczęłam brać metylowaną b12 to z 200 podniosła mi się na ponad 600 coś..
Oby u Ciebie jak najszybciej się poprawiła i można było wystartować ✊✊

Ogólnie dobrze, szybko doszłam do siebie. Wcześniej czułam się spoko, teraz zaczełam trochę gorzej. Słaba jestem i czuję brzuch, mam mega uczucie pełności. No ale odpoczywam :)
Panie miały ze mnie bekę, bo jak mnie usypiały to przed samym zaśnięciem podobno mówiłam "Aleee fazaaa" 😂 a jak mnie wybudzały to powiedziałam"myślałam, że jestem w pracy". One się pytają czym się zajmuję w pracy a ja "liczę bułki" 😂 (bo fakt jest taki, że liczę koszty wytworzenia wyrobów piekarniczych)
Ja jak mnie wybudzali po histero to powiedziałam, że faza lepsza niż po imprezie na studiach 😆 ciekawe co będzie teraz

reklama
Ja jak mnie wybudzali po histero to powiedziałam, że faza lepsza niż po imprezie na studiach 😆 ciekawe co będzie teraz
Ja pamiętam jak po zabiegu po wybudzeniu kłóciłam się z lekarzem, że zabrania mi iść do WC, wydarłam ostro ryja a potem marudziłam z dobre 5 minut dlaczego taki jest, że pęcherz mi eksploduje zaraz, szkoda, że miałam cewnik podłączony dotarło po około 10 minutach😅😄

Do góry