reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Używałam tych z Clearblue i migające buźki miałam w niektórych cyklach nawet na kilka dni przed owulką, kłucia też mogą być lekkie przed , ja tak miałam, mogą świadczyć o wzroście pęcherzyka. Sikałabym dalej.
właśnie się zastanawiam czy sikać na te testy jeszcze.. teraz miałam ostatni test z clearblue a i tak przez cały cykl co 2 dni jest seks więc chyba jak ma nam wyjść to wyjdzie z testami owulacyjnymi czy bez skoro seks jest co 2 dni ? Sama nie wiem co mam robić czy kupować czy odpuścić te testy i wyluzować 🫣

✊✊️ niech się pięknie zapładniają! Jak się czułaś po znieczuleniu i ogólnie jak teraz? No i zaczęło się kolejne oczekiwanie na wiadomości.
Ogólnie dobrze, szybko doszłam do siebie. Wcześniej czułam się spoko, teraz zaczełam trochę gorzej. Słaba jestem i czuję brzuch, mam mega uczucie pełności. No ale odpoczywam :)
Panie miały ze mnie bekę, bo jak mnie usypiały to przed samym zaśnięciem podobno mówiłam "Aleee fazaaa" 😂 a jak mnie wybudzały to powiedziałam"myślałam, że jestem w pracy". One się pytają czym się zajmuję w pracy a ja "liczę bułki" 😂 (bo fakt jest taki, że liczę koszty wytworzenia wyrobów piekarniczych)

właśnie się zastanawiam czy sikać na te testy jeszcze.. teraz miałam ostatni test z clearblue a i tak przez cały cykl co 2 dni jest seks więc chyba jak ma nam wyjść to wyjdzie z testami owulacyjnymi czy bez skoro seks jest co 2 dni ? Sama nie wiem co mam robić czy kupować czy odpuścić te testy i wyluzować 🫣
Ja myślę, że tak. Nie ma co już kupować testów, skoro i tak seks jest regularnie i często cały cykl. Daj głowie trochę odpocząć 😊

Ogólnie dobrze, szybko doszłam do siebie. Wcześniej czułam się spoko, teraz zaczełam trochę gorzej. Słaba jestem i czuję brzuch, mam mega uczucie pełności. No ale odpoczywam :)
Panie miały ze mnie bekę, bo jak mnie usypiały to przed samym zaśnięciem podobno mówiłam "Aleee fazaaa" 😂 a jak mnie wybudzały to powiedziałam"myślałam, że jestem w pracy". One się pytają czym się zajmuję w pracy a ja "liczę bułki" 😂 (bo fakt jest taki, że liczę koszty wytworzenia wyrobów piekarniczych)
Ale faza😂
Odpoczywaj, obyś jak najszybciej doszła do siebie i nic już nie dokuczało. Mąż na pewno stanie na wysokości zadania i się zaopiekuje😁🥰

Skoro seks jest regularny, to pozostawiam do Twojej decyzji🙂 ja tam jestem z tych co lubią wiedzieć mimo regularnych seksów😄 ale ja po prostu tak już mam🫣😆

reklama
W końcu mam wyniki ;) przyrost w normie więc jest dobrze 🥰

Załączniki

• IMG_1224.jpeg
    IMG_1224.jpeg
    52,6 KB · Wyświetleń: 110
Do góry