anyżowa
Fanka BB :)
Oby tendencja testowania z ostatnich dni się utrzymała do końca miesiąca zdecydowanie potrzeba jeszcze więcej pozytywnych informacjiInspirujecie by jednak testować we wrześniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tendencja testowania z ostatnich dni się utrzymała do końca miesiąca zdecydowanie potrzeba jeszcze więcej pozytywnych informacjiInspirujecie by jednak testować we wrześniu
Super! Kiedy Transfer?Wracam na testowanie proszę na 30.09.
właśnie się zastanawiam czy sikać na te testy jeszcze.. teraz miałam ostatni test z clearblue a i tak przez cały cykl co 2 dni jest seks więc chyba jak ma nam wyjść to wyjdzie z testami owulacyjnymi czy bez skoro seks jest co 2 dni ? Sama nie wiem co mam robić czy kupować czy odpuścić te testy i wyluzowaćUżywałam tych z Clearblue i migające buźki miałam w niektórych cyklach nawet na kilka dni przed owulką, kłucia też mogą być lekkie przed , ja tak miałam, mogą świadczyć o wzroście pęcherzyka. Sikałabym dalej.
Ogólnie dobrze, szybko doszłam do siebie. Wcześniej czułam się spoko, teraz zaczełam trochę gorzej. Słaba jestem i czuję brzuch, mam mega uczucie pełności. No ale odpoczywam️️ niech się pięknie zapładniają! Jak się czułaś po znieczuleniu i ogólnie jak teraz? No i zaczęło się kolejne oczekiwanie na wiadomości.
Ja myślę, że tak. Nie ma co już kupować testów, skoro i tak seks jest regularnie i często cały cykl. Daj głowie trochę odpocząćwłaśnie się zastanawiam czy sikać na te testy jeszcze.. teraz miałam ostatni test z clearblue a i tak przez cały cykl co 2 dni jest seks więc chyba jak ma nam wyjść to wyjdzie z testami owulacyjnymi czy bez skoro seks jest co 2 dni ? Sama nie wiem co mam robić czy kupować czy odpuścić te testy i wyluzować
Ale super niech się kropek tam dobrze trzyma
Ale fazaOgólnie dobrze, szybko doszłam do siebie. Wcześniej czułam się spoko, teraz zaczełam trochę gorzej. Słaba jestem i czuję brzuch, mam mega uczucie pełności. No ale odpoczywam
Panie miały ze mnie bekę, bo jak mnie usypiały to przed samym zaśnięciem podobno mówiłam "Aleee fazaaa" a jak mnie wybudzały to powiedziałam"myślałam, że jestem w pracy". One się pytają czym się zajmuję w pracy a ja "liczę bułki" (bo fakt jest taki, że liczę koszty wytworzenia wyrobów piekarniczych)
Skoro seks jest regularny, to pozostawiam do Twojej decyzji ja tam jestem z tych co lubią wiedzieć mimo regularnych seksów ale ja po prostu tak już mamwłaśnie się zastanawiam czy sikać na te testy jeszcze.. teraz miałam ostatni test z clearblue a i tak przez cały cykl co 2 dni jest seks więc chyba jak ma nam wyjść to wyjdzie z testami owulacyjnymi czy bez skoro seks jest co 2 dni ? Sama nie wiem co mam robić czy kupować czy odpuścić te testy i wyluzować