reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Mam wyniki , co myślicie o progesteronie ? Biorę duphaston 2x1

I to w sumie pokazuje jak dawanie dupka w ciemno jest głupota. On nie wychodzi we krwi więc u Ciebie ten progesteron jest prawdopodobnie dużo wyższy. Może nawet ponad 100ng

A niedomoga w ciąży poniżej 10ng żeby było wskazanie do realnej suplementacji. Taki naprawdę dobry progesteron to 25ng

nawet nie mów haha 😅 chociaż przeżyje i bliźniaki . Ale to nie zagraża w niczym ?

Szczerze mówiąc nie wiem czy można mieć coś takiego jak nadmiar progesteronu. Nie wiem czy odstawienie samodzielnie bo naturalnie masz bardzo wysoki nie wpłynie negatywnie więc teraz nooo już musisz iść z prądem. I oby było dobrze

I to w sumie pokazuje jak dawanie dupka w ciemno jest głupota. On nie wychodzi we krwi więc u Ciebie ten progesteron jest prawdopodobnie dużo wyższy. Może nawet ponad 100ng

A niedomoga w ciąży poniżej 10ng żeby było wskazanie do realnej suplementacji. Taki naprawdę dobry progesteron to 25ng
no powiem ci że ja przy tej biochemicznej też zbadałam progesteron i bez wspomagania przy becie 23 progesteron miałam koło 25 więc myślę że naturalny właśnie mam dobry . Nie wiem dlaczego lekarze dają , bo to już 2 lekarz który każe brać od owulacji

Szczerze mówiąc nie wiem czy można mieć coś takiego jak nadmiar progesteronu. Nie wiem czy odstawienie samodzielnie bo naturalnie masz bardzo wysoki nie wpłynie negatywnie więc teraz nooo już musisz iść z prądem. I oby było dobrze
w środę idę na przyrost i jak będzie dobry to umowie że na wizytę na czwartek albo piątek żeby właśnie zapytać co z tym progesteronem czy brać czy nie

no powiem ci że ja przy tej biochemicznej też zbadałam progesteron i bez wspomagania przy becie 23 progesteron miałam koło 25 więc myślę że naturalny właśnie mam dobry . Nie wiem dlaczego lekarze dają , bo to już 2 lekarz który każe brać od owulacji

Bo chcą pokazać, że cokolwiek robią. A kompletnie nie mają wiedzy na temat leczenia niepłodności. No cóż ... Ja u takiego lekarza ciąży bym nie prowadziła

Kurczę nie ogarniam tych testów owulacyjnych dziś w pracy mówię sobie w głowie że na bank jest owulacja bo odczuwałam kłucie jajnika i śluz był na majtkach,przychodzę do domu robię test paskowy i wyszło mi to co na pierwszym zdjęciu czyli brak piku,później myślę sobie dobra mam jeszcze jeden clearblue to zobaczymy na innym teście no i wyszła mi migająca buźka.. czyli jednak coś się dzieje

Załączniki

• IMG_6781.jpeg
    IMG_6781.jpeg
    120,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_6778.jpeg
    IMG_6778.jpeg
    262 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry