klaudia16
Fanka BB :)
nawet nie mów haha chociaż przeżyje i bliźniaki . Ale to nie zagraża w niczym ?Progesteron taki na bliźniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet nie mów haha chociaż przeżyje i bliźniaki . Ale to nie zagraża w niczym ?Progesteron taki na bliźniaki
Mam wyniki , co myślicie o progesteronie ? Biorę duphaston 2x1
nawet nie mów haha chociaż przeżyje i bliźniaki . Ale to nie zagraża w niczym ?
no powiem ci że ja przy tej biochemicznej też zbadałam progesteron i bez wspomagania przy becie 23 progesteron miałam koło 25 więc myślę że naturalny właśnie mam dobry . Nie wiem dlaczego lekarze dają , bo to już 2 lekarz który każe brać od owulacjiI to w sumie pokazuje jak dawanie dupka w ciemno jest głupota. On nie wychodzi we krwi więc u Ciebie ten progesteron jest prawdopodobnie dużo wyższy. Może nawet ponad 100ng
A niedomoga w ciąży poniżej 10ng żeby było wskazanie do realnej suplementacji. Taki naprawdę dobry progesteron to 25ng
w środę idę na przyrost i jak będzie dobry to umowie że na wizytę na czwartek albo piątek żeby właśnie zapytać co z tym progesteronem czy brać czy nieSzczerze mówiąc nie wiem czy można mieć coś takiego jak nadmiar progesteronu. Nie wiem czy odstawienie samodzielnie bo naturalnie masz bardzo wysoki nie wpłynie negatywnie więc teraz nooo już musisz iść z prądem. I oby było dobrze
no powiem ci że ja przy tej biochemicznej też zbadałam progesteron i bez wspomagania przy becie 23 progesteron miałam koło 25 więc myślę że naturalny właśnie mam dobry . Nie wiem dlaczego lekarze dają , bo to już 2 lekarz który każe brać od owulacji
a to jest bardzo polecany lekarz , zresztą też na starczkowej grupie mi podpowiedziały dziewczyny . Pani Estera KłosowiczBo chcą pokazać, że cokolwiek robią. A kompletnie nie mają wiedzy na temat leczenia niepłodności. No cóż ... Ja u takiego lekarza ciąży bym nie prowadziła
super gratuluje. Ja dziś też byłam sprawdzić przyrost, ale wyniki dopiero koło 18.Mam wyniki , co myślicie o progesteronie ? Biorę duphaston 2x1
nie dziękuję narazie ja też już chce środę żeby sprawdzić przyrost za twój trzymamsuper gratuluje. Ja dziś też byłam sprawdzić przyrost, ale wyniki dopiero koło 18.