LadyCaro
Fanka BB :)
tak, ja tam byłam i tyle płaciłam.400zł w Salve Medica na Wilanowskiej albo w MARLIT na Puławskiej (stawiam, że to jego prywatny gabinet).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ja tam byłam i tyle płaciłam.400zł w Salve Medica na Wilanowskiej albo w MARLIT na Puławskiej (stawiam, że to jego prywatny gabinet).
2x nieDziewczyny które były w Katowicach na badaniach, czy Wasi faceci też musieli mieć skierowanie do urologa wystawione przed tymi badaniami? I mieli teleporade z lekarzem z Katowic przed wizytą?
Przed chwilką dzwoniła do nas babeczka z takimi informacjami i w sumie się zdziwiłam i zastanawiam czy wszystko ok i czy nas nie odeślą czasem z kwitkiem, albo może na złe badania się zapisaliśmy
Tak samo upały mi totalnie nie przeszkadzają dla mnie mogło by być cały rok 30 stopni na zewnątrz za to mój partner jak tylko trochę cieplej się robi to umiera i marudzija tam kocham upały
Malinowski przyjmuje w Łodzi i online. Ja się na online umówiłam.Właśnie sama miałam zamiar o to zapytać Miałam nadzieję, że nasze wyniki pojawią się w tym tygodniu (w niedzielę minął równy miesiąc), ale jak na razie nie ma. W każdym razie zaczęłam szukać właśnie jakichś immunologów, gdyby jednak konsultacja okazała się konieczna
On akurat przyjmuje w Łodzi Zdaje się, że @Leanne się do niego umówiła…? Z terminami nie ma tak źle, ale nie widzę opcji online. A nie wiem czy mi się uda wyrwać do Łodzi, skoro zaczynam zaraz nową pracę I tak już będę musiała prosić o wolne na drożność w lipcu, chociaż tutaj to chyba L4 załatwia sprawę…?
Czytałam właśnie o nim opinie Ale strasznie droga ta wizyta u niego
tak, zawsze dają zwolnienie. Nawet przy inseminacji która trwa dosłownie 5 minut dostałam zwolnienie.Tak, w szpitalu na NFZ, więc mam nadzieję że dadzą L4 tak jak przy histero
ja miałam na Karowej i termin jest w danym miesiącu, w którym się umawiasz, ale trzeba mieć skierowanie od lekarza z tego szpitala.A to pewnie bez problemu a histero w którym szpitalu robiłaś? Długo czekałaś na termin? Wyszłaś tego samego dnia? Ja pewnie będę robić w niedługim czasie i tak rozważam różne opcje, również potencjalnej turystyki prokreacyjnej xD
Może ja?Dziewczyny, która chętna na prowadzenie lipcowych kresek? Po cichu przyszedł czas na nowe nominacje i dobrowolne kandydatury
wspieram tę kandydaturęMoże ja?
Dzwoniłam dopytać o co chodzi. Od dziś są jakieś zmiany w przepisach, że dla mężczyzny skierowania na te badania musi wystawić urolog. Dlatego mężczyzna musi im podać kod skierowania do urologa na NFZ (od internisty na przykład) i później ich urolog dzwoni w ramach teleporady i wystawia potrzebne skierowania. U kobiet bez zmian, na miejscu ginekolog wystawia wszystko.2x nie