LadyCaro
Fanka BB :)
nie no mają 8/ml a norma od 16w sumie tak teraz patrzę to chyba nawet w ml nie jest poniżej normy (bo lekko niewyraźne tam)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no mają 8/ml a norma od 16w sumie tak teraz patrzę to chyba nawet w ml nie jest poniżej normy (bo lekko niewyraźne tam)
no nie wierzęWłaśnie ta koncentracja świeci na czerwono a się nie znam.
A jak byłam na pierwszej wizycie w klinice to lekarz spojrzał na tę wyniki i mówił że mogą być powodem czemu się nie udaje
no właśnie mi nie wyraźnie na telefonie no ale w całości 80 mlnnie no mają 8/ml a norma od 16
Wrzucam wyraźniejszeno właśnie mi nie wyraźnie na telefonie no ale w całości 80 mln
no tak w ml wychodzi poniżej normy ale liczy się całość a macie 80 mlnWrzucam wyraźniejsze
zmartwiłaś mnie tym... mój mąż nie ma żadnego skierowania i szczerze mówiąc nie chce się z tym bujać. Ale do mnie póki co nikt nie dzwonił.Dzwoniłam dopytać o co chodzi. Od dziś są jakieś zmiany w przepisach, że dla mężczyzny skierowania na te badania musi wystawić urolog. Dlatego mężczyzna musi im podać kod skierowania do urologa na NFZ (od internisty na przykład) i później ich urolog dzwoni w ramach teleporady i wystawia potrzebne skierowania. U kobiet bez zmian, na miejscu ginekolog wystawia wszystko.
Dziękuję Ci bardzono tak w ml wychodzi poniżej normy ale liczy się całość a macie 80 mln
Uważam, że problem jest raczej gdzie indziej niż w nasieniu
Kurcze a miało być tak pięknie.Dzwoniłam dopytać o co chodzi. Od dziś są jakieś zmiany w przepisach, że dla mężczyzny skierowania na te badania musi wystawić urolog. Dlatego mężczyzna musi im podać kod skierowania do urologa na NFZ (od internisty na przykład) i później ich urolog dzwoni w ramach teleporady i wystawia potrzebne skierowania. U kobiet bez zmian, na miejscu ginekolog wystawia wszystko.
dokładnie...Kurcze a miało być tak pięknie.
Do mnie jeszcze nikt nie dzwonił.
A na kiedy macie termin tych badań?