penguinlicious
Fanka BB :)
Przez ZL? Kurczę, ja nie znalazłam takiej opcjiMalinowski przyjmuje w Łodzi i online. Ja się na online umówiłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez ZL? Kurczę, ja nie znalazłam takiej opcjiMalinowski przyjmuje w Łodzi i online. Ja się na online umówiłam.
przez klinikę BocianPrzez ZL? Kurczę, ja nie znalazłam takiej opcji
zazdroszczę wynikówwyników
no i prawie 10 ml nasienia - wowwyników
wow!! Zazdroszczę takich wynikówwyników
bo na wyniki się patrzy całościowo i w ml koncentracja jest poniżej normy ale ilość ml jest prawie 10 ml (więc w całości super).wow!! Zazdroszczę takich wyników
Chociaż zastanawia mnie jak to jest możliwe, że koncentracja u Was niby ledwo ponad połowa normy, ale całkowita ilość już ponad 2 razy więcej niż norma wiem, że do badania bierze się tylko część, ale pierwszy raz coś takiego widzę
w sumie tak teraz patrzę to chyba nawet w ml nie jest poniżej normy (bo lekko niewyraźne tam)bo na wyniki się patrzy całościowo i w ml koncentracja jest poniżej normy ale ilość ml jest prawie 10 ml (więc w całości super).
Właśnie ta koncentracja świeci na czerwono a się nie znam.zazdroszczę wyników
Nie znam się na tym teście (na końcu) ale nie ma się do czego przyczepić