reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

właśnie różnie oni mówią z tym nasieniem. A tak naprawdę to jest loteria, bo i z gorszego nasienia niż nasze widziałam dużo ciąż na forum. A nam z takim nie pyka no i co zrobisz.
No loteria to dobre słowo. Ciekawe jakie by wyszły wyniki u patoli chlejącej codziennie i robiącej dzieciaki na lewo i prawo 🫣
Dobrze, że robicie te badania w Katowicach, może tam coś wyjdzie i będzie jakiś punkt zaczepienia przed ivf :)

reklama
No loteria to dobre słowo. Ciekawe jakie by wyszły wyniki u patoli chlejącej codziennie i robiącej dzieciaki na lewo i prawo 🫣
Dobrze, że robicie te badania w Katowicach, może tam coś wyjdzie i będzie jakiś punkt zaczepienia przed ivf :)
no dobrze, tylko jak myślę, że jeszcze mam się tułać po immunologach to mi słabo 😅

Dziewczyny które były w Katowicach na badaniach, czy Wasi faceci też musieli mieć skierowanie do urologa wystawione przed tymi badaniami? I mieli teleporade z lekarzem z Katowic przed wizytą?
Przed chwilką dzwoniła do nas babeczka z takimi informacjami i w sumie się zdziwiłam i zastanawiam czy wszystko ok i czy nas nie odeślą czasem z kwitkiem, albo może na złe badania się zapisaliśmy :D

jejku mam tak samo. Już mi się odechciewa na samą myśl, że mam w ogóle szukać immunologa.
Polecacie może jakiegoś immuno w Warszawie?
Ja byłam u Litmanowicza, ale nie wiem czy mogę polecić, bo w sumie dał mi listę badań, ale ich nie zrobiłam xD
No ale powiedział, ze moja beta 8 to nie była ciąża, bo ciąża zaczyna się od 50.
I skomentował "gdyby ciąża zaczynała się od 5 to wie Pani, jaki licznik poronień by miały niektóre kobiety?"
No wiem, i chyba o to chodzi, że jak było to zapłodnienie, żeby to liczyć, tak?

jejku mam tak samo. Już mi się odechciewa na samą myśl, że mam w ogóle szukać immunologa.
Polecacie może jakiegoś immuno w Warszawie?
Właśnie sama miałam zamiar o to zapytać 😉 Miałam nadzieję, że nasze wyniki pojawią się w tym tygodniu (w niedzielę minął równy miesiąc), ale jak na razie nie ma. W każdym razie zaczęłam szukać właśnie jakichś immunologów, gdyby jednak konsultacja okazała się konieczna 🙄
fckathy polecała Jakuba Malinowskiego, syna tego znanego na całą Polskę Malinowskiego ;)
On akurat przyjmuje w Łodzi 😉 Zdaje się, że @Leanne się do niego umówiła…? Z terminami nie ma tak źle, ale nie widzę opcji online. A nie wiem czy mi się uda wyrwać do Łodzi, skoro zaczynam zaraz nową pracę 🙄 I tak już będę musiała prosić o wolne na drożność w lipcu, chociaż tutaj to chyba L4 załatwia sprawę…?
Ja byłam u Litmanowicza, ale nie wiem czy mogę polecić, bo w sumie dał mi listę badań, ale ich nie zrobiłam xD
No ale powiedział, ze moja beta 8 to nie była ciąża, bo ciąża zaczyna się od 50.
I skomentował "gdyby ciąża zaczynała się od 5 to wie Pani, jaki licznik poronień by miały niektóre kobiety?"
No wiem, i chyba o to chodzi, że jak było to zapłodnienie, żeby to liczyć, tak?
Czytałam właśnie o nim opinie 😅 Ale strasznie droga ta wizyta u niego 😣

reklama
Do góry