reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
yay! My w Katowicach to tylko kluski śląskie jedliśmy. Byliśmy w takiej knajpie, że do zamówionego dania dawali nielimitowane, więc sporo ich zjedliśmy, nie było miejsca na deser, i potem kolacja tez bardzo leciutka 😂 polecam knajpę, jeżeli ktoś jeszcze się tam będzie wybierał - Śląska Prohibicja na Nikiszowcu.

Jeżu nie straszcie upałami, ja w swojej jaskini mam na razie bardzo optymalną temperature.

Dziewczyny z Warszawy i nie tylko - na jakie kliniki do in vitro się zdecydowałyście i czym kierowałyście się przy wyborze?
Ja jestem w Invicta. Niby ostatnio się nie zakwalifikowaliśmy do invitro, ale po wczorajszych rewelacjach może już zmienia zdanie i jeśli tak to tam zostaniemy dalej. Zastanawiałam się jeszcze nad invimed ale Invicta miała lepszą lokalizację 🙈

Ja jestem w Invicta. Niby ostatnio się nie zakwalifikowaliśmy do invitro, ale po wczorajszych rewelacjach może już zmienia zdanie i jeśli tak to tam zostaniemy dalej. Zastanawiałam się jeszcze nad invimed ale Invicta miała lepszą lokalizację 🙈
dlaczego się nie zakwalifikowaliście?

„za dobre wyniki” 🤦‍♀️i zaproponowali 2 inseminacje póki co. Ale no nie było jeszcze tych ostatnich i tego HBA nieszczęsnego więc mam nadzieję, że już nie będą wciskać tej inseminacji
strasznie mnie to zdziwiło, miałam wrażenie, że w klinikach to właśnie oni wolą, jak ludzie podchodzą do IVF, bo chociażby hajs się zgadza wtedy...

Takie miała odczucia jak starałam się przy 1 ciąży, szukaliśmy problemu a oni na każdym kroku w rejestracji gadali o IVF 🤦🏼‍♀️
no dokładnie, mi też w sumie często o ivf wspominali. No ale u nas te wyniki nasienia zawsze obniżone. Więc IUI robili, ale już z nastawieniem, że i tak IVF bedzie

reklama
„za dobre wyniki” 🤦‍♀️i zaproponowali 2 inseminacje póki co. Ale no nie było jeszcze tych ostatnich i tego HBA nieszczęsnego więc mam nadzieję, że już nie będą wciskać tej inseminacji
A długo się staracie? Wybacz, nie pamiętam juz 🙈 My nigdy nie podchodziliśmy do inseminacji i lekarka w Gamecie powiedziała że jeśli przez trzy lata nie przytrafiła się żadna ciąża to inseminacja nie ma sensu i od razu IVF

Do góry