reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Dziewczyny czy niższe białko S jest jakimś wielkim problemem?
Mam wynik tylko parę procent niższy. Czekam za resztą wyników żeby omówić je z ginem dlatego wolę tu zapytać.☺️

tak zrobię , ale mówicie żeby się nie nastawiać że nie będzie owu ? Jeszcze jest szansa ?
nie ma żadnego znaku, który wskazywałby, że tej owulacji miałoby nie być. Tak jak mówią dziewczyny - idx do dobrego lekarza na USG i wszystko bedzie jasne. Nie celuj na ślepo badaniem proga, bo potem bedzie zastanawianie się - a taki niski bo dopiero wzrasta, czy już spada etc i w sumie nie da CI to żadnej odpowiedzi. USG prawdę Ci powie :)

Jak długo zazwyczaj czujecie te rwanie i kłucia na owulacje ? 🫣 mi się wydaje że ja mega długo to odczuwam,zdarza mi się z 5 dni takie coś odczuwać a czasem wydaje mi się że też po owu tak mam

reklama
Dziewczyny czy niższe białko S jest jakimś wielkim problemem?
Mam wynik tylko parę procent niższy. Czekam za resztą wyników żeby omówić je z ginem dlatego wolę tu zapytać.☺️
Pozwolę sobie odpowiedzieć na swoim przykładzie.Obnizone białko ma wpływ na zwiększone ryzyko zatorowości natomiast nie znaczy to że jak masz teraz niższe to jak powtórzysz za jakiś czas dalej będzie obniżone.Ja robiłam badania po poronieniu wyszlo obniżone białko, w kolejnej ciazy miałam włączona heparynę i uważam że pomogła bo wtedy miałam białko ok i teraz już normalnie( bez leków, bez ciazy)po roku powtórzyłam i mam w górnej granicy normy..

Do góry