reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Jak Wam minął weekend dziewczyny?
My z mężem w końcu przetestowaliśmy piec do pizzy Ooni więc weekend z mega wyżerka 🙈
Woow! Brzmi super macie taki domowy czy na ogródku? :)

U mnie 😂 stary w piątek wieczorem wykonał swoją funkcje i wysłałam na kawalerski, miał wrócić na drugi dzień koło 16 pomoc mi wieczorem z zastrzykiem i wiadomo jeszcze co.
Godzina 14 a po starym ślad zaginął, a wziął 3 piwa 0 więc nic by na taki rozwój zdarzeń nie wskazywało. Ba, nie tylko mój - wszyscy na mes pare g temu dostępni, bez kontaktu.
Najpierw byłam zdziwiona, później zła, bardzo zła a następnie już serio przerażona. Zastrzyk zrobiłam sama z myślą ze są dwie opcje, albo im się coś stało albo ja mu coś zrobię.
W progach domu pojawił się o 21. Okazało się ze w ramach niespodzianki były kajaki - a ze go nie było z nimi cały piątek to nie wiedział sam. Trasa miała być na 2h a on nigdy nie był wiec zaufał ze tak jest i ze się w sam raz wyrobi 😅
Zabezpieczone telefony były tak szczelnie ze się wszystkie zagotowały i odmówiły posłuszeństwa 😂 a oni trafili na trasę kompletnie nie dla laików, jakieś konary nie wiadomo co, No a był 1,5 h drogi od domu 🙈
Mimo wszystko jeszcze spełnił powinność małżeńska 😆 i poszedł bidula spać.
Także tak, a z dobroci serca go puściłam 😂

Solenizantce wszystkiego najpiękniejszego 🥰🌷

Ja już po krwi, mam stresa, tak mnie nachadzą rozmyślenia czy po stratach można cieszyć się w pełni z kolejnej ciąży? W głowie tyle scenariuszy....
Kiedyś stres był tylko i wyłącznie przed 1 usg a teraz czy beta rosne, czy będzie zarodek, serduszko czy prenatalne będą ok czy w ogóle doczekam się prenatalnych....
Sorki za smęty....

Co do weekendu to byli u mnie rodzice na obiedzie, zabrali na plac młodą w domu zapanowała błoga cisza a później syn wrócił z dziewczyną, dziś zdaje na prawko 🥰.

Solenizantce wszystkiego najpiękniejszego 🥰🌷

Ja już po krwi, mam stresa, tak mnie nachadzą rozmyślenia czy po stratach można cieszyć się w pełni z kolejnej ciąży? W głowie tyle scenariuszy....
Kiedyś stres był tylko i wyłącznie przed 1 usg a teraz czy beta rosne, czy będzie zarodek, serduszko czy prenatalne będą ok czy w ogóle doczekam się prenatalnych....
Sorki za smęty....

Co do weekendu to byli u mnie rodzice na obiedzie, zabrali na plac młodą w domu zapanowała błoga cisza a później syn wrócił z dziewczyną, dziś zdaje na prawko 🥰.
rozumiem Cię całkowicie. Ja nie mam żadnej straty na swoim koncie, natomiast jak myślę o tym, ze miałabym być w ciąży to sobie wyobrażam, ze to będzie taki stres od kroku do kroku niż chyba ta cała niepłodność

Czy ktoś z was ma może jakąś listę suplementów, ale pokazująca co kiedy brać, czego z czym nie brać itp? Albo wiedzę w tym temacie i może coś doradzić? Nakupowałam trochę specyfików i mam teraz zagwozdkę jak je brać… 🫣

Biorę omrgamed optima, d3, ubichonol, alines metylofolian i astaksantyne. Chyba nic więcej…

Jak Wam minął weekend dziewczyny?
My z mężem w końcu przetestowaliśmy piec do pizzy Ooni więc weekend z mega wyżerka 🙈

My w sobotę wybraliśmy się do Ustronie na cały dzień i później na Małą Czantorię na nocne kino plenerowe , swoją drogą chyba nie spodziewali się takich tłumów , ale tik tok zrobił swoje i było tyle ludzi ze szok , dobrze że byliśmy wcześnie to zajęliśmy sobie fajne miejsca haha

Woow! Brzmi super macie taki domowy czy na ogródku? :)

U mnie 😂 stary w piątek wieczorem wykonał swoją funkcje i wysłałam na kawalerski, miał wrócić na drugi dzień koło 16 pomoc mi wieczorem z zastrzykiem i wiadomo jeszcze co.
Godzina 14 a po starym ślad zaginął, a wziął 3 piwa 0 więc nic by na taki rozwój zdarzeń nie wskazywało. Ba, nie tylko mój - wszyscy na mes pare g temu dostępni, bez kontaktu.
Najpierw byłam zdziwiona, później zła, bardzo zła a następnie już serio przerażona. Zastrzyk zrobiłam sama z myślą ze są dwie opcje, albo im się coś stało albo ja mu coś zrobię.
W progach domu pojawił się o 21. Okazało się ze w ramach niespodzianki były kajaki - a ze go nie było z nimi cały piątek to nie wiedział sam. Trasa miała być na 2h a on nigdy nie był wiec zaufał ze tak jest i ze się w sam raz wyrobi 😅
Zabezpieczone telefony były tak szczelnie ze się wszystkie zagotowały i odmówiły posłuszeństwa 😂 a oni trafili na trasę kompletnie nie dla laików, jakieś konary nie wiadomo co, No a był 1,5 h drogi od domu 🙈
Mimo wszystko jeszcze spełnił powinność małżeńska 😆 i poszedł bidula spać.
Także tak, a z dobroci serca go puściłam 😂
w ogródku, taki przenośny:)

Już myślałam że się tu szykuje jakas historia rodem z kac vegas 😆 no ale dobrze, że małżeński obowiązek spełniony 😁

reklama
Do góry