reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

u mnie właśnie tez się pojawił zaróżowiony śluz 😂😂😂 a nigdy mi się to wcześniej nie zdarzało, ale był seks dziś, więc może coś tam się obtarło delikatnie. Z tym, że ja nie biorę dupka.

to tez nie jest skomplikowane. Moim zdaniem najlepiej zamówić testy easy @ home, one są kompatybilne z appką premom. Ja zaczynam zazwyczaj robić testy 8-10 dc rano i wieczorem i zużywam maks 10 testów na cykl.
u mnie właśnie nie było nic co mogłoby go spowodować , więc albo coś z hormonami albo coś jest na rzeczy ,mam nadzieję że to jednak to drugie . Jutro pewnie rano sprawdzę , bo ciężko będzie mi wytrzymać parę dni . We wtorek idę na badania z krwi w innej sprawie ,to może od razu sprawdzę betę ,to będzie 9-10 dni to chyba już coś powinno wyjść w krwi , jak myślisz ?

reklama
u mnie właśnie nie było nic co mogłoby go spowodować , więc albo coś z hormonami albo coś jest na rzeczy ,mam nadzieję że to jednak to drugie . Jutro pewnie rano sprawdzę , bo ciężko będzie mi wytrzymać parę dni . We wtorek idę na badania z krwi w innej sprawie ,to może od razu sprawdzę betę ,to będzie 9-10 dni to chyba już coś powinno wyjść w krwi , jak myślisz ?
9-10 dpo? Na dwoje babka wróżyła 😅 mówi się, ze implantacja wydarza się 6-12 dpo :)

Tak po owulacji , bo nie wiem kiedy była 😔 jakiś dziwny lekarz , w piątek powiedział że nic nie widzi a poniedziałek było ciałko żółte,nie wiem jak to możliwe
słuchaj to jak uważasz. Ja bym testami sprawdzała, mi jest szkoda kasy na betę, jak testy wychodzą białe. Ale każdy ma inaczej, rozumiem, ze może być Ci ciężko poczekać :)

Liczę na to że do wtorku jakie cień już będzie , no ale zobaczymy nie nastawiam się . To nasz 11 cykl i już zaczynam trochę się denerwować , dlatego ciężko mi czekać

Liczę na to że do wtorku jakie cień już będzie , no ale zobaczymy nie nastawiam się . To nasz 11 cykl i już zaczynam trochę się denerwować , dlatego ciężko mi czekać
perfekcyjnie Cię rozumiem, my w tym miesiącu mamy druga rocznice starań. Trzymam kciuki, żeby się w tym cyklu udało :))

i pamiętaj, że testy owulacyjne nie oznaczają potwierdzenia jej. Pewność daje tylko monitoring lub badanie progesteronu 7DPO
A przy LUF progesteronem tego nie wykryjemy nie?
Bo zastanawiam sie czy jak na monitoringu nie bylo pecherzyka tylko tworzace sie dopiero cialko zolte to moge miec pewnosc 100% ze owu byla i nie ma LUF?

A przy LUF progesteronem tego nie wykryjemy nie?
Bo zastanawiam sie czy jak na monitoringu nie bylo pecherzyka tylko tworzace sie dopiero cialko zolte to moge miec pewnosc 100% ze owu byla i nie ma LUF?
Pecherzyk zlutenizowany ponoć wyglada inaczej niż prawidłowe ciałko żółte, plus jeszcze po pęknięciu jest zwykle płyn w zatoce douglasa, ale to tylko czytałam na forum jak coś

Ostatnia edycja:
reklama
perfekcyjnie Cię rozumiem, my w tym miesiącu mamy druga rocznice starań. Trzymam kciuki, żeby się w tym cyklu udało :))

To w takim razie też trzymam kciuki żeby u was był to szczęśliwy cykl 🥰 jak u ciebie sprawa wygląda jesteś już po owu ? Bo nie jestem w stanie śledzić wszystkich postów

Do góry