reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Narazie nie szukał powodu , ponieważ stwierdził że może być za wcześnie żeby coś bylo już, i powiedział że zobaczymy co będzie w poniedziałek. Generalnie to byłam u niego 1 raz , bo moja Pani ginekolog nie przyjmuje codziennie i kazała mi na monitoring zgłosić się do innego , u niej kiedyś jak byłam na zwykłym badaniu w połowie cyklu to mialam pecherzuk dominujacy wtedy 15 mm ale nie sprawdzałam wtedy już dalej co się z nim dzieje . AMH jeszcze nie robiłam, mam e planach poprosić o skierowanie w najbliższym czasie moja ginekolog ,bo mój pakiet obejmuje to badanie
trzymaj staraczkową listę badań 😊 naprawdę sensowna :)

Załączniki

• 31.jpg
    31.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hej ponownie. Już myślałam że spotkamy się dopiero w lipcu a tu mąż skończył projekt i chyba załapaliśmy się na płodne chociaż po biochemie w maju nie liczę na fajerwerki -temp jakaś taka słaba -zupełnie cuda innego niż cykl w maju. W tym tygodniu mamy tournee po aquaparkach 🙈 ledwo żyję.
Proszę o wpisanie na 15 czerwca.

Ja już zabezpieczona w testy 😂 dzisiaj przyszły bo specjalnie zamówiłam na ten wielki dzień testowania,oczywiście skusiło mnie już dziś sprawdzić bo co mi tam,wiadomo że biel zobaczyłam i jakby było mało już lekki smuteczek wjechał 😅 a już mówiłam sobie tyle razy ze nie będę testować przed okresem ale jednak to jest silniejsze🫣

@penguinlicious możesz mi już zmienić datę na 13.06 proszę 🙈 owulacja z zaskoczenia, mąż dzisiaj miał badanie nasienia więc wcześniej nie działaliśmy, dzisiaj pływaki też już zużyte do kubeczka więc pozostaje trzonowanie jutro i pojutrze 🤡 pękłabym ze śmiechu jakby teraz nagle zaskoczyło, jak już wizyta kwalifikacyjna do ivf umówiona 😅

Cześć Dziewczyny !
Parę miesięcy temu udzielałam się tu pod nickiem wero1234 jednak po zmianie tel nie mogłam zalogować się na konto. Założyłam nowe i daję znać co u mnie.
Pcos. Zalecona metformina -> rewelacyjne wyniki badań, spadek androgenów i stosunek lh do fsh 1.2. Mówili, że jak się wyjedzie na wakacje to sie zajdzie yhyy i g****. Brak owulacji, włączony diostinex i pierwsza stymulacja Aromkiem. Dziś byłam na monitoringu. 11 dc a tam dwa pęcherzyki 24 i 22 mm na lewym i prawym jajniku. Endo 6.7mm Niestety moja gin ma wolne więc poszłam do innej która nie dała mi pregnylu... więc szykuje się niezła torbiel albo owulacja w przeciągu 24h. Nie chce zapeszać więc najpierw poproszę na ławkę. We wtorek mam wizyte ale zapewne dupa blada. Jestem strasznie zła na tą sytuację ale co mam począć. Głowa odpoczęła i wracam do Was. Jednak udzielając sie tutaj jest mi łatwiej :)

reklama
Cześć Dziewczyny !
Parę miesięcy temu udzielałam się tu pod nickiem wero1234 jednak po zmianie tel nie mogłam zalogować się na konto. Założyłam nowe i daję znać co u mnie.
Pcos. Zalecona metformina -> rewelacyjne wyniki badań, spadek androgenów i stosunek lh do fsh 1.2. Mówili, że jak się wyjedzie na wakacje to sie zajdzie yhyy i g****. Brak owulacji, włączony diostinex i pierwsza stymulacja Aromkiem. Dziś byłam na monitoringu. 11 dc a tam dwa pęcherzyki 24 i 22 mm na lewym i prawym jajniku. Endo 6.7mm Niestety moja gin ma wolne więc poszłam do innej która nie dała mi pregnylu... więc szykuje się niezła torbiel albo owulacja w przeciągu 24h. Nie chce zapeszać więc najpierw poproszę na ławkę. We wtorek mam wizyte ale zapewne dupa blada. Jestem strasznie zła na tą sytuację ale co mam począć. Głowa odpoczęła i wracam do Was. Jednak udzielając sie tutaj jest mi łatwiej :)
Hej ja tez mam pcos! Miałaś metformine na IO czy tak po prostu? :)
Jeszcze jestem nowa w temacie pcos :D

Do góry