klaudia16
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , udzielałam się już nie raz na grupie jednak nigdy nie brałam udziału w testowaniu , postanowiłam pierwszy raz brać w tym udział. O mnie ? Mam na imię Klaudia , mam prawie 25 lat (kończę je 16.06 ) z mężem (35lat) staramy się o pierwsze dziecko ( dokładnie to moje pierwsze ,mąż ma córkę z poprzedniego małżeństwa w wieku 5 lat ) nasze starania trwaja od zeszłego roku od lipca , czyli właśnie przed nami 11 cykl , na samym początku był totalny chill poprostu przytulnie bez zabezpieczeń z myślą za napewno wkoncu zaskoczy , jednak się nie udawało, więc postanowiłam robić testy owulacyjne ( nie badam temperatury ponieważ często budzę się w nocy więc wynik mógłby być niemiarodajny ) objawy owulacyjne mam jedynie takie ze kluje mnie jajnik , sluzu plodnego raczej brak , od dzisiaj zaczynam monitoring owulacji , mój pierwszy w życiu, dlatego po dzisiejszej wizytę chciałabym zapisać się na ewentualne testowanie , ale jeszcze nie wiem dokładnie na kiedy . Jeżeli chodzi o badania ,to na ten moment jedynie co robił lekarz to podstawowe hormony , które wychodziły według lekarza dobrze . Mąż na ten moment nie mal robionych badań, na ostatniej wizycie w maju dostaliśmy skierowanie do poradni niepłodności ale doszliśmy do wniosku że damy sobie czas z monitoringiem , 2-3 cykle jeżeli się nie uda to wtedy pójdziemy do poradni . Mamy za sobą jedna ciaze biochemiczna która mieliśmy w marcu w pierwszym cyklu z testami owulacyjnymi . Myślę że tyle ode mnie na ten moment ,jeżeli ktoś dotrwał do końca to dziękuję za przeczytanie i życzę miłego dnia wszystkim