reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Witajcie, ja poproszę o wpisanie mnie na ławeczkę.
Wypadałoby coś o sobie napisać, a zatem jestem po poronieniu, czekam na miesiączkę, żeby rozpocząć starania (mam nadzieję, że nastąpi to w tym miesiącu, maksymalnie w lipcu).
Życzę nam wielu zdublowanych kreseczek na testach 🙂🙂🙂
Cześć! Przykro mi z powodu poronienia.
Fajnie, że do nas dołączyłaś i tradycyjnie już dopowiem - mam nadzieję, że nie zostaniesz tutaj na długo 🥰

reklama
Mam troje dzieciaczków,najstarszy ma 17,średni 14,a gwiazda najmłodsza 11.W czerwcu miała się urodzić kolejna gwiazdka,ale niestety w marcu dołączyła do aniołków.W połowie maja dostałam zielone światło od gina więc się nie poddajemy bo bardzo pragniemy jeszcze jednego szkraba.Może to właśnie będzie to moim prezentem urodzinowym bo mam 28 czerwca.
Przykro mi z powodu Waszej straty 😔 Wiecie co było powodem?
Trzymam kciuki, żebyście szybciutko doczekali się czwartej pociechy 🥰

Hej dziewczyny 😊
Ja aktualnie mam dni płodne, według kalendarza jutro owulacja, natomiast dopiero zaczynamy starania w kolejnym cyklu, bo tak to mamy poukładane według naszego "planu życiowego" 😁
Mam 29 lat i jestem mamą 3 letniej córeczki i dopiero teraz jesteśmy gotowi na drugiego bobaska 🥰
Jak dobrze zrozumiałam regulamin - to chyba idę na ławeczkę, skoro nie testuje teraz. Ale chciałabym tu z Wami zostać, bo czekałam aż powstanie ten wątek 😅 więc poproszę na ławeczkę 😀

Hej dziewczyny 😊
Ja aktualnie mam dni płodne, według kalendarza jutro owulacja, natomiast dopiero zaczynamy starania w kolejnym cyklu, bo tak to mamy poukładane według naszego "planu życiowego" 😁
Mam 29 lat i jestem mamą 3 letniej córeczki i dopiero teraz jesteśmy gotowi na drugiego bobaska 🥰
Jak dobrze zrozumiałam regulamin - to chyba idę na ławeczkę, skoro nie testuje teraz. Ale chciałabym tu z Wami zostać, bo czekałam aż powstanie ten wątek 😅 więc poproszę na ławeczkę 😀
Cześć, fajnie że jesteś! 🤗 Zapisałam Cię na ławeczkę, ale mam nadzieję, że już z lipcowych kresek przeskoczysz szybciutko na mamusie 🥰

To może i ja coś napiszę o sobie, skoro i tak siedzę na ławce 😉 Lat 37, ale czuję się dużo młodziej 🙂. Pierwsza ciąża po latach starań udała się dzięki ivf. Minęło 11 lat i zaszłam w ciążę naturalnie, niestety jak pisałam wcześniej poroniłam (za duży pęcherzyk żółtkowy, ciąża obumarła). Czekam na miesiączkę, żeby rozpocząć starania. Mam nadzieję, że znowu zaskoczy 😕

reklama
Do góry