reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Narazie nie szukał powodu , ponieważ stwierdził że może być za wcześnie żeby coś bylo już, i powiedział że zobaczymy co będzie w poniedziałek. Generalnie to byłam u niego 1 raz , bo moja Pani ginekolog nie przyjmuje codziennie i kazała mi na monitoring zgłosić się do innego , u niej kiedyś jak byłam na zwykłym badaniu w połowie cyklu to mialam pecherzuk dominujacy wtedy 15 mm ale nie sprawdzałam wtedy już dalej co się z nim dzieje . AMH jeszcze nie robiłam, mam e planach poprosić o skierowanie w najbliższym czasie moja ginekolog ,bo mój pakiet obejmuje to badanie
trzymaj staraczkową listę badań 😊 naprawdę sensowna :)

Załączniki

• 31.jpg
    31.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Hej ponownie. Już myślałam że spotkamy się dopiero w lipcu a tu mąż skończył projekt i chyba załapaliśmy się na płodne chociaż po biochemie w maju nie liczę na fajerwerki -temp jakaś taka słaba -zupełnie cuda innego niż cykl w maju. W tym tygodniu mamy tournee po aquaparkach 🙈 ledwo żyję.
Proszę o wpisanie na 15 czerwca.

Ja już zabezpieczona w testy 😂 dzisiaj przyszły bo specjalnie zamówiłam na ten wielki dzień testowania,oczywiście skusiło mnie już dziś sprawdzić bo co mi tam,wiadomo że biel zobaczyłam i jakby było mało już lekki smuteczek wjechał 😅 a już mówiłam sobie tyle razy ze nie będę testować przed okresem ale jednak to jest silniejsze🫣

@penguinlicious możesz mi już zmienić datę na 13.06 proszę 🙈 owulacja z zaskoczenia, mąż dzisiaj miał badanie nasienia więc wcześniej nie działaliśmy, dzisiaj pływaki też już zużyte do kubeczka więc pozostaje trzonowanie jutro i pojutrze 🤡 pękłabym ze śmiechu jakby teraz nagle zaskoczyło, jak już wizyta kwalifikacyjna do ivf umówiona 😅

Cześć Dziewczyny !
Parę miesięcy temu udzielałam się tu pod nickiem wero1234 jednak po zmianie tel nie mogłam zalogować się na konto. Założyłam nowe i daję znać co u mnie.
Pcos. Zalecona metformina -> rewelacyjne wyniki badań, spadek androgenów i stosunek lh do fsh 1.2. Mówili, że jak się wyjedzie na wakacje to sie zajdzie yhyy i g****. Brak owulacji, włączony diostinex i pierwsza stymulacja Aromkiem. Dziś byłam na monitoringu. 11 dc a tam dwa pęcherzyki 24 i 22 mm na lewym i prawym jajniku. Endo 6.7mm Niestety moja gin ma wolne więc poszłam do innej która nie dała mi pregnylu... więc szykuje się niezła torbiel albo owulacja w przeciągu 24h. Nie chce zapeszać więc najpierw poproszę na ławkę. We wtorek mam wizyte ale zapewne dupa blada. Jestem strasznie zła na tą sytuację ale co mam począć. Głowa odpoczęła i wracam do Was. Jednak udzielając sie tutaj jest mi łatwiej :)

reklama
Cześć Dziewczyny !
Parę miesięcy temu udzielałam się tu pod nickiem wero1234 jednak po zmianie tel nie mogłam zalogować się na konto. Założyłam nowe i daję znać co u mnie.
Pcos. Zalecona metformina -> rewelacyjne wyniki badań, spadek androgenów i stosunek lh do fsh 1.2. Mówili, że jak się wyjedzie na wakacje to sie zajdzie yhyy i g****. Brak owulacji, włączony diostinex i pierwsza stymulacja Aromkiem. Dziś byłam na monitoringu. 11 dc a tam dwa pęcherzyki 24 i 22 mm na lewym i prawym jajniku. Endo 6.7mm Niestety moja gin ma wolne więc poszłam do innej która nie dała mi pregnylu... więc szykuje się niezła torbiel albo owulacja w przeciągu 24h. Nie chce zapeszać więc najpierw poproszę na ławkę. We wtorek mam wizyte ale zapewne dupa blada. Jestem strasznie zła na tą sytuację ale co mam począć. Głowa odpoczęła i wracam do Was. Jednak udzielając sie tutaj jest mi łatwiej :)
Hej ja tez mam pcos! Miałaś metformine na IO czy tak po prostu? :)
Jeszcze jestem nowa w temacie pcos :D

Do góry